Libnet.ro
UNICEF

23:30

E oficial! Autoritatile au declarat epidemie de gripa in Romania

Antena3 Antena3,
E oficial! Autoritatile au declarat epidemie de gripa in Romania

Autoritatile au anuntat epidemie de gripa in Romania. Institutul National de Sanatate Publica a decretat aceasta stare ca urmare a cresterii numarului cazurilor de gripa. continuă pe Antena3

Este oficial! S-a declarat epidemie de gripa in Romania. Ce au anuntat autoritatile

Avand in vedere numarul crescut al cazurilor de gripa si de infectii respiratorii din ultima saptamana, Ministerul Sanatatii a declarat epidemie de gripa in Romania. Sunt peste 7000 de cazuri de gripa, la ora actuala. Este oficial! S-a declarat epidemie de gripa in Romania Potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din .

Epidemie de gripa in Romania, pentru al doilea an consecutiv. 18 decese si peste 7.000 de imbolnaviri, dublu fata de nivelul asteptat

Autoritatile au declarat epidemie de gripa in Romania, pentru al doilea an consecutiv. Motivul este ca in ultima saptamana s-a inregistrat o crestere de peste 99% a numarului de imbolnaviri, dublu fata de nivelul asteptat. in tara noastra s-au inregistrat in ultima saptamana peste 7. 000 de cazuri de gripa, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. 18 romani au murit din cauza gripei in acest sezon. in urma cu un an, Romania a fost afectata de o epidemie de gripa soldata cu aproape 200 de decese. Cum recunosti simptomele gripei si cum sa te feresti de virus in timpul epidemiei. Ce masuri recomanda medicii si autoritatileAlexandru Rafila: Trendul crescator al imbolnavirilor de gripa se va pastra in saptamanile urmatoare.

Epidemie de gripa in Romania. Recomandarile Ministerului Sanatatii

Autoritatile sanitare au declarat oficial joi epidemie de gripa, in conditiile in care numarul total al deceselor a ajuns la 18. Ministerul Sanatatii reaminteste populatiei ca, masurile de igiena personala spalarea cu apa si sapun a mainilor, folosirea batistelor pentru stranut sau tuse, respectarea unui regim de viata sanatos alimentatie bazata pe legume si fructe, odihna si miscare) sunt esentiale pentru prevenirea imbolnavirilor.

OFICIAL: Este epidemie de gripa in Romania, pentru al doilea an consecutiv

Este epidemie de gripa in Romania, pentru al doilea an consecutiv. in tara noastra s-au inregistrat, in ultima saptamana, peste 7. 000 de cazuri de gripa, anunta Centrul National de Supraveghere si.

A fost declarata epidemie de gripa in Romania. Sunt inregistrate peste 7.000 de imbolnaviri si 18 decese

A fost declarata epidemie de gripa in Romania. Pana acum s-au inregistrat peste 7. 000 de cazuri de gripa, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )