Libnet.ro
UNICEF

10:45

A fost declarata epidemie de gripa in Romania. Sunt inregistrate peste 7.000 de imbolnaviri si 18 decese

Adevărul Adevărul,
A fost declarata epidemie de gripa in Romania. Sunt inregistrate peste 7.000 de imbolnaviri si 18 decese

A fost declarata epidemie de gripa in Romania. Pana acum s-au inregistrat peste 7. 000 de cazuri de gripa, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor. continuă pe Adevărul

Epidemie de gripa in Romania, pentru al doilea an consecutiv. 18 decese si peste 7.000 de imbolnaviri, dublu fata de nivelul asteptat

Autoritatile au declarat epidemie de gripa in Romania, pentru al doilea an consecutiv. Motivul este ca in ultima saptamana s-a inregistrat o crestere de peste 99% a numarului de imbolnaviri, dublu fata de nivelul asteptat. in tara noastra s-au inregistrat in ultima saptamana peste 7. 000 de cazuri de gripa, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. 18 romani au murit din cauza gripei in acest sezon. in urma cu un an, Romania a fost afectata de o epidemie de gripa soldata cu aproape 200 de decese. Cum recunosti simptomele gripei si cum sa te feresti de virus in timpul epidemiei. Ce masuri recomanda medicii si autoritatileAlexandru Rafila: Trendul crescator al imbolnavirilor de gripa se va pastra in saptamanile urmatoare.

OFICIAL: Este epidemie de gripa in Romania, pentru al doilea an consecutiv

Este epidemie de gripa in Romania, pentru al doilea an consecutiv. in tara noastra s-au inregistrat, in ultima saptamana, peste 7. 000 de cazuri de gripa, anunta Centrul National de Supraveghere si.

Epidemie de gripa in Romania. Recomandarile Ministerului Sanatatii

Autoritatile sanitare au declarat oficial joi epidemie de gripa, in conditiile in care numarul total al deceselor a ajuns la 18. Ministerul Sanatatii reaminteste populatiei ca, masurile de igiena personala spalarea cu apa si sapun a mainilor, folosirea batistelor pentru stranut sau tuse, respectarea unui regim de viata sanatos alimentatie bazata pe legume si fructe, odihna si miscare) sunt esentiale pentru prevenirea imbolnavirilor.

Epidemia de gripa a fost declarata oficial de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a declarat oficial, joi, epidemie de gripa in Romania, dupa ce Centrul National.

Epidemia de gripa a fost declarata oficial de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a declarat oficial, joi, epidemie de gripa in Romania, dupa ce Centrul National.

Iarna a facut ravagii in Romania. Sunt drumuri inchise si trenuri anulate sau cu intarzieri de sute de minute: zeci de mii de oameni lasati fara curent

Iarna a intrat in drepturi si a pus stapanire peste tara noastra. Foarte multe drumuri au fost inchise de autoritati, iar meteorologii anunta ca vremea nu se va imbunatati prea curand. De asemenea, zeci de copaci au fost doborati, la fel si mai multe semafoare si panouri publicitare.

Companiile din Romania pot economisi peste 100 milioane de euro cu ajutorul solutiilor de Big Data

Companiile mari din Romania pot economisi anual peste 100 milioane de euro din bugetul de marketing, cu ajutorul solutiilor de Big Data care dezvolta modele statistice si optimizeaza cheltuielile, arata estimarile consultantilor din domeniu, publicate miercuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )