Libnet.ro
UNICEF

08:16

OFICIAL! BANI DE LA STAT pentru ROMANI, in doar 30 de MINUTE. Guvernul A PUBLICAT deja HOTARAREA!

B1 B1,
OFICIAL! BANI DE LA STAT pentru ROMANI, in doar 30 de MINUTE. Guvernul A PUBLICAT deja HOTARAREA!

Atentie, romani! Ministerul Muncii si Protectiei sociale a lansat un site care ofera informatii si documente despre toate cele 180 de servicii si beneficii sociale, conform Huff. ro. continuă pe B1

OFICIAL! BANI DE LA STAT pentru ROMANI, in doar 30 de MINUTE. Guvernul A PUBLICAT deja HOTARAREA!

Atentie, romani! Ministerul Muncii si Protectiei sociale a lansat un site care ofera informatii si documente despre toate cele 180 de servicii si beneficii sociale, conform Huff. ro.

Se dau bani pentru romani. Ministrul tocmai a facut anuntul. Cine va primi o marire de salariu

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat si ca programul pilot Masa Calda va fi extins la 150 de unitati de invatamant, subliniind ca programul nu se suprapune cu Laptele si Cornul. Ministrul Educatiei: .

Business report: Europa trece, pentru cel putin 30 de ani, pe gaze. Mizele si intarzierile Romaniei; Lista proiectelor in energie regenerabila din Romania pe care investitorii vor sa le deruleze prin fonduri europene - mecanismul 10 d

Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se asteapta bani si ce investitii se vor face. Bugetul primariei Capitalei creste anul acesta cu 2 miliarde de lei fata de cel de anul. Hotelierii din Republica Moldova vor sa invete de la romani cum sa-si conduca afacerile. Hotelierii din Republica Moldova intentioneaza sa dezvolte un parteneriat cu.

ANUNT OFICIAL! VIZELE pentru SUA, ELIMINATE?! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI!

Anunt important pentru romani facut de Adrian Zuckerman, ambasadorul american la Bucuresti. Este posibil, cat de curand, sa fie eliminate vizele pentru romani.

E OFICIAL: O noua minivacanta pentru romani! Detalii DE ULTIMA ORA

Romanii vor avea 16 zile libere in anul 2020, sarbatori legale, dintre care 12 vor pica in timpul zilelor lucratoare. Si ziua de 1 martie ar putea deveni zi libera, tinand cont ca Martisorul a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )