Libnet.ro
UNICEF

01:05

E OFICIAL: O noua minivacanta pentru romani! Detalii DE ULTIMA ORA

B1 B1,
E OFICIAL: O noua minivacanta pentru romani! Detalii DE ULTIMA ORA

Romanii vor avea 16 zile libere in anul 2020, sarbatori legale, dintre care 12 vor pica in timpul zilelor lucratoare. Si ziua de 1 martie ar putea deveni zi libera, tinand cont ca Martisorul a fost. continuă pe B1

Un elicopter militar s-a prabusit in Marea Adriatica! Detalii de ultima ora

O tragedie aviatica a avut loc luni in Marea Adriatica dupa ce un elicopter militar croat s-a prabusit in timpul unui zbor de antrenament. Oficialii d ela Zagreb nu au dat detalii despre numarul persoanelor.

Surpriza totala din partea Antena 1. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea Asia Express. Anunt de ultima ora

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express de la Antena 1 este asteptat cu mare nerabdare de catre telespectatori. Pentru a stopa alte sentimente, statia a facut un anunt neasteptat ori, privind din alta perspectiva, mult asteptat. Surpriza din partea Antena 1. Ce se intampla cu emisiunea Asia Express? Initial, sezonul 3 al aventurii Asia .

Se dau bani pentru romani. Ministrul tocmai a facut anuntul. Cine va primi o marire de salariu

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat si ca programul pilot Masa Calda va fi extins la 150 de unitati de invatamant, subliniind ca programul nu se suprapune cu Laptele si Cornul. Ministrul Educatiei: .

Cat este noua amenda pentru deranjarea vecinilor. Daca repeti fapta, lucrurile se agraveaza

Conform noilor prevederi, incepand de astazi, 26 ianuarie 2020, cresc amenzile pentru organizarea de petreceri si tulburarea linistii in apropierea locuintelor. Mai mult, cei care vor repeta aceste acte vor fi sanctionati inclusiv cu munca in folosul comunitatii. Cat este noua amenda pentru deranjarea vecinilor Intre orele 22:00 8:00 si 13:00 14:00. Amenzi .

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora, pe fondul coronavirusului ucigas. in ce zona a lumii a fost activat cel mai ridicat nivel de alerta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in regiunile administrative speciale Hong Kong si Macao ale Chinei ca autoritatile lo.

ANUNT OFICIAL! VIZELE pentru SUA, ELIMINATE?! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI!

Anunt important pentru romani facut de Adrian Zuckerman, ambasadorul american la Bucuresti. Este posibil, cat de curand, sa fie eliminate vizele pentru romani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )