Libnet.ro
UNICEF

17:45

Oficial britanic: Brexitul va fi cea mai mare calamitate din Regat de dupa al Doilea Razboi Mondial

România Liberă România Liberă,
Oficial britanic: Brexitul va fi cea mai mare calamitate din Regat de dupa al Doilea Razboi Mondial

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi cea mai mare calamitate a tarii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a declarat miercuri James Chapman, fostul sef de cabinet al ministrului britanic pentru Brexit, David Davis. continuă pe România Liberă

Cea mai mare tranzactie din istorie in Romania a picat inainte de a fi semnata

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, si dezvoltatorul AFI Europe au anuntat duminica decizia de a anula tranzactia de vanzare a trei cladiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business.

FOTO Un secol de la cea mai mare batalie din Primul Razboi Mondial. La Marasesti s-a rostit pentru prima data Pe aici nu se trece!

Batalia de la Marasesti, care a inceput pe 6 august 1917, a fost cea mai importanta operatiune militara desfasurata de Armata Romana in timpul Primului Razboi Mondial.

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat luni de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

Cea mai mare agentie de turism din Romania, Paravion, intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa, noteaza Profit. ro. In 2014, Paravion a cumparat portalul turistic Bavul. com din Turcia, ale carui afaceri au fost afectate insa substantial de situatia politica si de securitate din aceasta tara.

Cea mai mare agentie de turism online intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, va intra in insolventa, pe fondul problemelor politice si, implicit, de securitate din Turcia.

Cea mai mare agentie de turism online din Romania intra in insolventa!

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa. Parte din Happy Tour Group, unul dintre cele mai mari grupuri de turism roman, Paravion intra in.

Despacito e cel mai mare hit din toate timpurile pe YouTube VIDEO

Despacito, hitul verii 2017, a devenit cea mai ascultata piesa pe YouTube din toate timpurile. Clipul artistilor Luis Fonsi si Daddy Yankee a depasit 3 miliarde de vizualizari, detronand astfel See You Again Wiz Khalifa featuring Charlie Puth) si Gangnam Style PSY).

Euro are cea mai buna evolutie din ultimii cinci ani

Moneda unica europeana euro) este tranzactionata in prezent, pe pietele externe, la niveluri la care nu a mai fost din ianuarie 2015, raportat la dolar, si, totodata, inregistreaza cea mai buna evolutie a sa din ultimii cinci ani, in conditiile in care dolarul slabeste, iar economia uniunii monetare incepe sa se redreseze treptat.

Topul tarilor cu cea mai mare speranta de viata din lume/ Coreea de Sud, prima tara care a atins o speranta de viata de 90 de ani

Japonia, Spania, Singapore, Elvetia si Coreea de Sud sunt tarile in care oamenii traiesc cel mai mult, cea din urma fiind prima tara care a atins o speranta de viata de 90 de ani, relateazaBBC. In aceste tari, oamenii traiesc mult mai mult decat media mondiala si fiecare loc are propria sa sursa secreta de vitalitate.

Cea mai mare tranzactie de anul asta nu mai are loc. Dedeman renunta la cumpararea AFI Park

Companiile AFI Europe si Dedeman au convenit sa anuleze tranzactia de vanzare a cladirilor de birouri AFI Park 1-3, a anuntat duminica AFI. Anuntul vine dupa ce acum doua saptamani Dedeman si-a exprimat intentia de a nu continua discutiile pentru achizitionarea cladirilor 4 si 5 din parcul de birouri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )