Libnet.ro
UNICEF

14:30

Oficial Bucuresti: Masca de protectie, obligatorie in Centrul Vechi, piete, targuri, statii si gari Organizatorii de evenimente, obligati sa puna la dispozitia publicului masti

Hotnews Hotnews,
 Oficial Bucuresti: Masca de protectie, obligatorie in Centrul Vechi, piete, targuri, statii si gari Organizatorii de evenimente, obligati sa puna la dispozitia publicului masti

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta CMSU) a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie sa devina obligatorie in zona pietonala a Centrului Vechi al Capitalei, in piete, targuri, statii STB si CFR, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Prefecturii Bucuresti. continuă pe Hotnews

Masca de protectie obligatorie, dar dupa folclorul local

Autoritatile locale din 16 judete majoritatea din sudul si estul tarii au decis ca purarea mastii de protectie este obligatorie si in aer liber, acolo unde sunt zone aglomerate. Masura difera de la o zona la alta: in Teleorman, masca este orice carpa care acopera gura si nasul, in cateva judete purtarea mastii este obligatorie doar dimineata si seara, cu pauza la pranz, iar la Calarasi nu este o obligatie, ci o recomandare.

Restrictii dure in Capitala. Masca obligatorie in Centrul Vechi, in piete, in statii STB si in gari

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta CMSU) al Capitalei a decis, luni, ca masca de protec.

Masca de protectie, obligatorie in mai multe zone publice din Bucuresti

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

Masca devine obligatorie in Bucuresti in locurile aglomerate din aer liber

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

Masca devine obligatorie in 16 judete

Masca de protectie devine obligatorie, incepand de sambata, in spatii deschise din 16 judete, masura fiind luata de Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pentru a limita raspandirea coronavirusului. Masura se aplica in zone considerate aglomerate - cum ar fi piete, targuri, statiile mijloacelor de transport in comun sau peroanele CFR. in unele judete, masca devine obligatorie seara, in zonele de promenada. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide si zonele din tara unde localurile se vor inchide la ora 23. 00, o astfel de decizie fiind adoptata deja in judetele Satu Mare si Vrancea, scrie News. ro.

Masca de protectie devine obligatorie in mai multe spatii deschise din Capitala

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in mai multe zone in aer liber din Capitala.

DE LA 1 AUGUST: Masca de protectie, obligatorie si in judetul Prahovean

Purtarea mastii in spatii publice deschise devine obligatorie in spatiile publice din judetul Prahova. Masura intra in vigoare incepand cu data de 1 august 2020, scrie Jurnalul Prahovean.

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

FOTO Prima seara in care terasele s-au inchis la ora 23:00 in Centrul Vechi al Capitalei

Terasele din Centrul Vechi al Capitalei s-au inchis duminica seara la ora 23:00, odata cu intrarea in vigoare a deciziei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Arafat, intrebat daca localurile din Centrul Vechi al Capitalei ar trebui inchise la ora 23.00: Este recomandat sa se reduca contactele

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, vineri seara, intrebat daca se impune inchiderea la ora 23. 00 a localurilor din Centrul Vechi al Capitalei, a precizat ca trebuie reduse contactele in orice loc unde exista aglomeratie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )