Libnet.ro
UNICEF

08:30

Oficial: Casa de moda Versace, achizitionata de Michael Kors cu 1, 83 miliarde de euro

Hotnews Hotnews,
 Oficial: Casa de moda Versace, achizitionata de Michael Kors cu 1, 83 miliarde de euro

Grupul american de moda Michael Kors a oficializat achizitia casei de moda Versace, evaluata la 1, 83 miliarde de euro, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Casa de moda Versace si-a gasit cumparatorul. Care e valoarea tranzactiei

Compania celebrului designer american Michael Kors a anuntat marti ca a achizitionat casa de moda italiana Versace, intr-o tranzactie evaluata la 1,83 miliarde de euro 2,12 miliarde de dolari), inclusiv.

Se vinde casa de moda Versace. Cine o cumpara

Casa italiana de moda Versace, una dintre putinele ramase independente, va fi vanduta, potrivit Il Corriere della Sera, fie grupului american Michael Kors, fabricantului de pantofi Jimmy Choo ori brandului de.

Casa de moda Versace s-ar putea vinde pentru 2 mld. de dolari

Compania celebrului designer american Michael Kors ar urma sa achizitioneze casa de moda italiana Versace, intr-o tranzactie evaluata la aproximativ doua miliarde de dolari, sustin surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, informeaza Financial.

Michael Kors a cumparat Versace pentru 2,1 miliarde de dolari

Grupul Michael Kors Holdings a cumparat casa de moda Versace, iar Donatella Versace va ramane in continuare directorul artistic al brand-ului cu o istorie in spate.

Creatorul de moda Michael Kors ar urma sa preia brandul Versace / Tranzactia ar putea ajunge la 2 miliarde de dolari

Creatorul american de moda Michael Kors a fost de acord sa preia controlul asupra brandului Versace, intr-o tranzactie care ar putea ajunge la 2 miliarde de dolari, au spus luni surse familiare subiectului, relateaza Reuters.

TRANZACTIA ANULUI in industria modei: Casa italiana Versace, cumparata pentru o suma FABULOASA

Tranzactia anului in lumea modei tocmai a fost parafata! Compania celebrului designer american Michael Kors a oficializat marti cumpararea casei italiene Versace, pentru o suma fabuloasa. Tranzactia se.

Companiile americane au pornit agresiv la cumparaturi. Michael Kors cumpara Versace

Pe fondul unui boom economic, al unui dolar puternic si a unei Burse in crestre, companiilor americane le-a crescut apetitul de achizitii si s-au pus pe cumparat, mai ales in Europa. Astazi se asteapta ca gigantul din fashion Michael Kors sa cumpere compania Versace, intr-o tranzactie care ar putea ajunge la doua miliarde de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )