Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial: Cine sunt complicii lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Oficial: Cine sunt complicii lui Gheorghe Dinca

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat vineri ca s-au dispus expertize genetice in privinta unei persoane din anturajul lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un barbat pe nume Stefan Risipiceanu. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, acuzat si de profanare de cadavre si morminte

Gheorghe Dinca este acuzat oficial si de profanare de cadavre si morminte. Anuntul a fost facut oficial deFelix Banila, procurorul-sef al DIICOT in conferinta de presa. Urmarirea penala a fost d.

Anchetatorii i-au facut profilul lui Gheorghe Dinca. Concluzia-soc trasa de procurori

Antena 3 a obtinut noi informatii din dosarul instrumentat de DIICOT in cazul criminalului de la Caracal. Anchetatorii au realizat deja profilul lui Gheorghe Dinca, iar concluziile sunt socante: PROFILUL LUI.

Ce il vor intreba specialistii pe Gheorghe Dinca la poligraf. inainte de test, va fi supus unei alte proceduri

Gheorghe Dinca va ajunge in sfarsit la testul poligraf. Principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal a fost adus la Bucuresti, in cursul zilei de duminica, pentru a fi supus testului care poate deslusi tragedia care a cuprins Romania de mai bine de o luna. Ce intrebari i se vor pune inculpatului? Gheorghe Dinca .

Detalii cutremuratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Avea o camera creata special pentru sechestrarea de persoane

Berta Popescu a venit cu detalii infioratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Casa lui Gheorghe Dinca e o casa a groazei. Modul in care a fost facuta si modul in care el avea impartita casa.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratiile

In timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu aceasta ocazie, Dinca si-a schimbat.

Unde se afla fiica lui Gheorghe Dinca in momentul in care Alexandra a fost rapita. Cand a izbucnit scandalul, am vazut-o la televizor si am recunoscut-o

Fiica lui Gheorghe Dinca, in momentul in care a fost audiata la DIICOT Bucuresti,a declarat ca in ziua de 24 Iulie, atunci cand Dinca a rapit-o pe Alexandra Macesanu, a fost in Caracal, in.

Gheorghe Dinca este supus analizei comportamentale

Dupa evaluarea psihiatrica, Gheorghe Dinca va putea fi supus unui test cu detectorul de minciuni. Unul dintre specialistii crimonologi a explicat, pentru Antena 3, in ce consta mai exact acest test. Dinca va.

Ce sanse are Gheorghe Dinca sa insele testul poligraf

Dupa evaluarea psihiatrica, Gheorghe Dinca va putea fi supus unui test cu detectorul de minciuni. Unul dintre specialistii crimonologi a explicat, pentru Antena 3, in ce consta mai exact acest test. Dinca va.

Gheorghe Dinca va fi supus astazi testului cu aparatul poligraf

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus testului poligraf in cursul zilei de marti. --- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru .

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. ----- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )