Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii cutremuratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Avea o camera creata special pentru sechestrarea de persoane

Antena3 Antena3,
Detalii cutremuratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Avea o camera creata special pentru sechestrarea de persoane

Berta Popescu a venit cu detalii infioratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Casa lui Gheorghe Dinca e o casa a groazei. Modul in care a fost facuta si modul in care el avea impartita casa. continuă pe Antena3

Descoperire de groaza, in casa lui Gheorghe Dinca! Anchetatorii au gasit 40 de pete de sange

Descoperire de groaza, in casa lui Gheorghe Dinca! Anchetatorii au gasit nu mai putin de 40 de pete de sange care ar putea proveni de la mai multe victime, toate de sex feminin, spun surse apropiate.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca! S-a aflat ale cui sunt petele de sange din casa groazei

Noi dezvaluiri cutremuratoare apar in cazul crimelor comise la Caracal. Primele rezultatele ale analizarii problelor biologice, in principal a petelor de sange din casa lui Gheorghe Dinca, indica alte cel putin.

Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca, identificate dupa petele de sange din casa groazei. Femeile traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ancheta procurorilor DIICOT in cazul crimelor de la Caracal inainteaza, conform anumitor surse fiind identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratiile

In timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu aceasta ocazie, Dinca si-a schimbat.

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize psihocomportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize psihocomportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. Analiza va avea loc laInspectoratul General al Politiei.

Ce il vor intreba specialistii pe Gheorghe Dinca la poligraf. inainte de test, va fi supus unei alte proceduri

Gheorghe Dinca va ajunge in sfarsit la testul poligraf. Principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal a fost adus la Bucuresti, in cursul zilei de duminica, pentru a fi supus testului care poate deslusi tragedia care a cuprins Romania de mai bine de o luna. Ce intrebari i se vor pune inculpatului? Gheorghe Dinca .

Gheorghe Dinca va fi supus astazi testului cu aparatul poligraf

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus testului poligraf in cursul zilei de marti. --- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru .

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. ----- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul.

Raportul final de expertiza pe fragmentele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca: Cu o probabilitate de 99,93%, victima este Alexandra Macesanu - UPDATE

Raportul final de expertiza medico-legala transmis luni DIICOT de catre Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici arata ca analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la locuinta lui Gheorghe Dinca, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, apartinand Alexandrei Macesanu. De asemenea, DIICOT a anuntat ca Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Preventiv din Capitala si va fi reaudiat. El va fi supus si unei expertize psihiatrice.

Gheorghe Dinca va fi audiat de procurorii DIICOT

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi, si dus la DIICOT pentru audieri. De asemenea, specialistul pregatit de FBI, care a patruns in mintea lui Gheorghe Di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )