Libnet.ro
UNICEF

06:15

OFICIAL: Cine sunt NOII MINISTRI de la Transporturi, Dezvoltare si Fonduri Europene (VIDEO)

B1 B1,
OFICIAL: Cine sunt NOII MINISTRI de la Transporturi, Dezvoltare si Fonduri Europene (VIDEO)

Conducerea PSD a votat noile propuneri de ministri. Astfel, Felix Stroe este propus in locul lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor, Paul Stanescu in locul lui Sevil Shhaideh la Ministerul. continuă pe B1

OFICIAL: Cine sunt NOII MINISTRI de la Transporturi, Dezvoltare si Fonduri Europene

Conducerea PSD a votat noile propuneri de ministri. Astfel, Felix Stroe este propus in locul lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor, Paul Stanescu in locul lui Sevil Shhaideh la Ministerul.

Discutiile in PSD s-au incheiat. Comitetul Executiv a votat noii ministri

Comitetul Executiv National al PSD a votat noii ministri ai Guvernului fiind desemnati Felix Stroe la Ministerul Transporturilor, Paul Stanescu vicepremier si ministrul al Dezvoltarii Regionale si Marius Nica,.

Surse: Dragnea nu vrea sa participe la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri, alesi, vineri, in CExN

Actele cu propunerile pentru noii ministri vor fi trimise, luni, la Cotroceni, iar Liviu Dragnea se pare ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului, sustin surse politice citate de Mediafax.

UPDATE Premierul Mihai Tudose anunta remanieri: Cine sunt ministrii vizati

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala. Sunt vizati cei trei ministri cu probleme penale Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie), dar si cel putin alti doi membri ai Cabinetului.

Guvernul vine cu o noua majorare salariala. Cine sunt beneficiarii

Guvernul anunta noi majorari salariale. Specialistii implicati in proiecte de cercetare, dezvoltare si inovare vor beneficia de venituri mai mari, dupa ce, la propunerea Ministerului Cercetarii si.

Guvernul vine cu o noua majorare salariala. Iata cine sunt cei care vor primi mai multi bani!

Guvernul a aprobat, miercuri, majorarea plafoanelor in baza carora se calculeaza costurile salariale directe la contractele de finantare incheiate din fonduri publice pentru activitatea de cercetare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )