Libnet.ro
UNICEF

13:45

OFICIAL Ciprian Tatarusanu a semnat pe trei ani cu Olympique Lyon

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL Ciprian Tatarusanu a semnat pe trei ani cu Olympique Lyon

Clubul Olympique Lyon a anuntat, joi, ca l-a achizitionat pe portarul Ciprian Tatarusanu. Jucatorul a semnat un contract pe trei ani, valabil pana la 30 iunie 2022. continuă pe Hotnews

Ciprian Tatarusanu a fost transferat la Olympique Lyon si va juca in Liga Campionilor

Ciprian Tatarusanu a fost achizitionat de Olympique Lyon, se anuntaintr-un comunicat al clubului francez, de joi. Portarul nationalei Romaniei a semnat un contract pe trei ani, valabil pana la 30.

Ciprian Tatarusanu, dupa succesul Romaniei in Malta: O victorie normala

Portarul echipei nationale, Ciprian Tatarusanu a vorbit la Pro Tv, luni, imediat dupa terminarea meciului din deplasare cu Malta, scor 4-0, din preliminariile Euro 2020.

Un elev a contestat in instanta nota mica la purtare si a castigat procesul dupa trei ani. intre timp, a intrat la facultate. Ce daune trebuie sa-i achite fostii profesori

Un student in anul II la Drept a obtinut o decizie favorabila dupa trei ani de proces. in clasa a X-a i s-a scazut nota la purtare si un an mai tarziu a fost mutat disciplinar la o scoala aflata la 50 de kilometri de casa, decizii pe care le-a contestat in instanta. Dupa trei ani de proces a obtinut o prima solutie favorabila.

Un copil de trei ani este cel mai tanar inventator participant la Salonul de Inventii si Inovatii Traian Vuia de la Timisoara. Ce a inventat, din joaca

Un copil de trei ani este cel mai tanar inventator participant la Salonul de Inventii si Inovatii Traian Vuiade la Timisoara, Elian Farcas inventand, din joaca, lansatorul de baloane de sapun. No.

Antonie Solomon intra in PRO Romania. Fostul primar al Craiovei, condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare pentru fapte de coruptie

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei in perioada 2004-2008, a anuntat joi ca s-a inscris in partidul lui VictorPonta, Pro Romania. in 2013, Solomon a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie, iar in 2014 a fost eliberat conditionat.

Fost politist, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Barbatul s-a predat la penitenciar

Un fost sef al unui post de politie din judetul Gorj a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare de catre Curtea de Apel Craiova.

Primarul din Piatra-Neamt, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Primarul municipiului Piatra-Neamt, Dragos Chitic, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bacau, la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul privind schimbul de terenuri facut intre Primaria.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )