Libnet.ro
UNICEF

13:30

E OFICIAL: Femeia din Ramnicu Sarat, suspecta de CORONAVIRUS, are GRIPA DE TIP A

B1 B1,
E OFICIAL: Femeia din Ramnicu Sarat, suspecta de CORONAVIRUS, are GRIPA DE TIP A

O tanara de 29 de ani din Ramnicu Sarat a ajuns, marti dimineata, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Buzau, fiind suspecta de infectie cu coronavirus. Revenita in tara in. continuă pe B1

Vesti bune pentru tanara de 29 de ani, din Ramnicu Sarat, transportata la Matei Bals cu suspiciune de coronavirus

Femeia din Ramnicu Sarat care a ajuns, marti, la Matei Bals cu simptome ale unei infectii respiratorii nu este infectata cu coronavirus. Analizele efectuate la Institutul Matei Bals din Bucuresti arata ca tanara, care a vizitat recent Venetia, are gripa tip A.

Raed Arafat, despre greseala pe care a facut-o femeia din Buzau suspecta de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, duminica, la Antena 3, ce trebuie sa faca romanii care se intorc in tara din zonele afectate de coronavirus. Raed Arafat a declarat ca femeia din Buzau care s-a intors din Italia si a declarat autoritatilor ca ar putea fi infectata cu temutul virus se simte bine.

Stefan Torcarescu, candidatul Pro Romania pentru Primaria municipiului Ramnicu Sarat

Stefan Torcarescu este candidatul Pro Romania pentru functia de primar al municipiului Ramnicu Sarat. Anuntul a fost facut de coordonatorul Pro Romania Buzau, Felix Rache. Acesta este convins ca ramnicenii il simt aproape pe profesorul Stefan Torcarescu, fost viceprimar al orasului, iar experienta acestuia in administratia locala reprezinta un aspect important.

Cum arata orasul Wuhan din satelit, dupa aparitia coronavirus. Detaliul inspaimantator observat de specialisti

China a facut pasul extraordinar de a opri toate transporturile din orasul Wuhan, unde a inceput pentru prima data focarul de coronavirus. Masura a pus efectiv 11 milioane de persoane sub carantina, fapt care se desfasoara, deoarece oficialii de sanatate publica se ocupa cu tratarea persoanelor care s-au imbolnavit si de a opri raspandirea virusului.

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Al doilea pacient suspect de coronavirus, la Buzau. Medicii au chemat SMURD-ul pentru a fi adusa in Capitala

O femeie de 29 de ani din Ramnicu Sarat este suspecta de infectare cu coronavirus si va fi transferata la Institulul Matei Bals din Capitala.

VIDEO Ce spune femeia din Buzau suspecta de coronavirus: Am sunat ca sa ma predau

Autoritatile sanitare din judetul Buzau au intrat in alerta duminica seara, 23 februarie, dupa ce o femeie care s-a intors din Italia a sunat la 112 si a marturisit ca a intrat in contact cu o persoana suspecta de coronavirus.

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )