Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ce spune femeia din Buzau suspecta de coronavirus: Am sunat ca sa ma predau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce spune femeia din Buzau suspecta de coronavirus: Am sunat ca sa ma predau

Autoritatile sanitare din judetul Buzau au intrat in alerta duminica seara, 23 februarie, dupa ce o femeie care s-a intors din Italia a sunat la 112 si a marturisit ca a intrat in contact cu o persoana suspecta de coronavirus. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, despre greseala pe care a facut-o femeia din Buzau suspecta de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, duminica, la Antena 3, ce trebuie sa faca romanii care se intorc in tara din zonele afectate de coronavirus. Raed Arafat a declarat ca femeia din Buzau care s-a intors din Italia si a declarat autoritatilor ca ar putea fi infectata cu temutul virus se simte bine.

Autoritatile locale din Buzau, in alerta: O femeie a sunat la 112, dupa ce s-a intors din Italia

O sedinta de urgenta a fost convocata, duminica seara, la Prefectura Buzau dupa ce o femeie, intoarsa din Italia, a sunat la 112, anuntand ca a intrat in contact cu o alta romanca ce avea grija de o batrana suspecta de coronavirus.

Unde sta in carantina femeia din Buzau revenita din Italia. Aceasta este pazita de jandarmi si monitorizata permanent (VIDEO, FOTO)

Femeia din Buzau revenita din Italia, care a anuntat autoritatile ca intrat in contact cu o persoana suspecta de coronavirus, se afla in carantina la centrul Arbanasi, situat la 35 km distanta de.

VIDEO Tensiune intre Prefectura Buzau si Garda de Mediu, din cauza conditiilor din tabara in care a ajuns suspecta de coronavirus

Tabara scolara de la Arbanasi, unde a fost dusa suspecta de coronavirus sosita din Italia, nu intruneste conditii pentru asemenea destinatie, a atras, luni, atentia in Colegiul Prefectural, sefa Comisariatului Buzau al Garzii de Mediu. Prefectul a declarat insa ca tabara de la Arbanasi nu este destinata persoanelor bolnave, ci doar persoanelor carantinizate.

Ce s-a intamplat cu galatenii care au calatorit in acelasi microbuz cu buzoianca suspecta de coronavirus

Cele trei persoane din Galati care au calatorit cu acelasi microbuz in care se gasea si o femeie de 52 de ani, din Buzau, care a ingrijit in Italia o femeie care s-a infectat cu coronavirus au fost preluate cu o ambulanta la limita judetului.

MARCEL CIOLACU: Nu stiu daca suntem pregatiti pentru o epidemie de coronavirus

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca era o chestie de zile pana la aparitia unui caz de infectare cu coronavirus in tara noastra, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia. Nu stiu daca suntem pregatiti, spune el, mentionand ca femeia din Buzau in cazul careia exista suspiciuni a ingrijit in Italia o batrana confirmata ulterior cu acest virus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )