Libnet.ro
UNICEF

15:30

E OFICIAL! Ce se va intampla cu VIORICA DANCILA dupa ce au gresit DECRETUL! Iohannis a facut ANUNTUL in urma cu putin timp!

B1 B1,
E OFICIAL! Ce se va intampla cu VIORICA DANCILA dupa ce au gresit DECRETUL! Iohannis a facut ANUNTUL in urma cu putin timp!

Administratia Prezidentiala vine cu precizari dupa ce Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al. continuă pe B1

Viorica Dancila, dupa anuntul lui Iohannis: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat, miercuri, ca asteapta votul de investitura din Parlament si ca Romania trebuie sa se pregateasca pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe.

Cristian Tudor Popescu, derapaj in direct la TV. A desfiintat-o pe Viorica Dancila, la o zi dupa ce a numit-o maimuta

Cristian Tudor Popesculanseaza un nou atac furibund la adresa premierului desemnat al Romaniei,Viorica Dancila. Dupa ce marti seara, la un post de televiziune,a asemanat-o cu o maimuta, ac.

SONDAJ Va avea de suferit mobilizarea la proteste dupa decizia presedintelui de a o numi pe Viorica Dancila premier?

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Viorica Dancila premier si modul in care si-a anuntat aceasta decizie au starnit un val de reactii negative la adresa sefului statului. Credeti ca, in urma acestui moment, va avea de suferit mobilizarea la protestele anuntate pentru sambata?Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Surse: Klaus Iohannis va avea o discutie cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu premierul desemnat de PSD, Viorica Dancila. Potrivit unor surse, Iohannis se va intalni cu Viorica Dancila in aceasta.

Iohannis A GRESIT decretul prin care a desemnat-o pe Dancila premier (FOTO)

Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al Romaniei. Presedintele a scris in decret doar Viorica Dancila,.

BOMBA BOMBELOR! Se ANULEAZA numirea lui Dancila?! Ce a facut IOHANNIS in urma cu putin timp (FOTO)

Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al Romaniei. Presedintele a scris in decret doar Viorica Dancila,.

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru. Acest document nu contine numele integral, asa cum este in actul de identitate. Potrivit.

Decretul privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru nu contine numele complet ale europarlamentarului PSD, Vasilica Viorica Dancila

Decretul de desemnare a Vioricai Dancila drept candidat la functia de prim ministru, publicat miercuri seara in Monitorul Oficial, nu contine numele complet al acesteia, in conditiile in care nominalizarea PSD la acest post se numeste Vasilica Viorica Dancila.

UPDATE Administratia Prezindentiala a rectificat decretul privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru, care nu continea initial numele complet al europarlamentarului PSD, Vasilica Viorica Dancila

UPDATE Administratia Prezidentiala a transmis in cursul zilei de joi catre Monitorul Oficial o rectificare a Decretului privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru, cu urmatorul continut: In articolul unic se va scrie doamna Vasilica-Viorica Dancila, in loc de 'doamna Viorica Dancila.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )