Libnet.ro
UNICEF

14:00

Iohannis A GRESIT decretul prin care a desemnat-o pe Dancila premier (FOTO)

B1 B1,
Iohannis A GRESIT decretul prin care a desemnat-o pe Dancila premier (FOTO)

Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al Romaniei. Presedintele a scris in decret doar Viorica Dancila,. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru. Acest document nu contine numele integral, asa cum este in actul de identitate. Potrivit.

E OFICIAL! Ce se va intampla cu VIORICA DANCILA dupa ce au gresit DECRETUL! Iohannis a facut ANUNTUL in urma cu putin timp!

Administratia Prezidentiala vine cu precizari dupa ce Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al.

BOMBA BOMBELOR! Se ANULEAZA numirea lui Dancila?! Ce a facut IOHANNIS in urma cu putin timp (FOTO)

Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al Romaniei. Presedintele a scris in decret doar Viorica Dancila,.

SONDAJ Va avea de suferit mobilizarea la proteste dupa decizia presedintelui de a o numi pe Viorica Dancila premier?

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Viorica Dancila premier si modul in care si-a anuntat aceasta decizie au starnit un val de reactii negative la adresa sefului statului. Credeti ca, in urma acestui moment, va avea de suferit mobilizarea la protestele anuntate pentru sambata?Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Dan Barna: USR il va asigura pe Iohannis ca sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie

Uniunea Salvati Romania il va asigura pe presedintele Klaus Iohannis ca va sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie, a declarat, marti, presedintele USR, Dan Barna, adaugand ca orice propunere de premier anuntata de social-democrati nu face decat sa deschida piata pariurilor cat va rezista acesta.

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care se va infiinta compania Romanian Military Vehicle Systems SA

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza compania Romanian Military Vehicle Systems SA.

Prin desemnarea Vioricai Dancila, presedintele Iohannis a facut un gest de complicitate cu PSD

Comunitatea Coruptia Ucide reactioneaza fata de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desmna pe Viorica Dancila ca premier si spune ca seful statului a facut un gest inacceptabil de complicitate cu PSD.

USR, critici fata de Iohannis: Viorica Dancila premier, o noua insulta la adresa romanilor. Este regretabil ca presedintele Iohannis a ratat sansa de a limita dezastrul produs de PSD

Partidul Uniunea Salvati Romania critica nominalizarea europarlamentarului Viorica Dancila, din partea coalitiei PSD-ALDE, in functia de premier, despre care spune ca nu respecta criteriile de competenta enuntate public de presedintele Klaus Iohannis si este o insulta la adresa romanilor.

Revolta pe Facebook: Iohannis pierde vertiginos like-uri, dupa ce a desemnat-o pe Dancila premier (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a desemnat-o miercuri pe Viorica Dancila pentru functia de premier. Faptul ca seful statului a acceptat pentru a treia oara propunerea de prim-ministru venita din partea PSD a.

REVOLTA pe Facebook: IOHANNIS PIERDE VERTIGINOS LIKE-URI, dupa ce a desemnat-o pe Dancila premier (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a desemnat-o miercuri pe Viorica Dancila pentru functia de premier. Faptul ca seful statului a acceptat pentru a treia oara propunerea de prim-ministru venita din partea PSD a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )