Libnet.ro
UNICEF

18:00

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Adevărul Adevărul,
Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea. continuă pe Adevărul

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Ce avere are si ce a studiat

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca acesta nu este inscris in partid. Astfel, liderul formatiunii liberale spera ca si alte partide vor dori sa sustina aceasta varianta. intr-un fel, am facut un sacrificiu Anuntul a fost facut de liberal astazi, in contextul unei conferinte de .

Nicusor Dan, la sediul PNL: Cred ca varianta unei aliante electorale PNL-USR-PLUS la Bucuresti nu este exclusa

Deputatul independent Nicusor Dan a declarat, joi, ca este nevoie de un candidat unic al dreptei la Primaria Capitalei si nu a exclus varianta unei posibile aliante PNL-USR-PLUS la nivelul Bucurestiului, relateaza Agerpres.

Primul pas concret pentru un candidat comun al opozitiei. Nicusor Dan, sustinut de PNL la Primaria Capitalei (surse)

Nicusor Dan ar urma sa fie sustinut de PNL la Primaria Capitalei, acesta fiind primul pas concret pentru stabilirea unui candidat unic al opozitiei.

Nicusor Dan, sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Primul pas concret pentru un candidat comun al opozitiei (surse)

Nicusor Dan ar urma sa fie sustinut de PNL la Primaria Capitalei, acesta fiind primul pas concret pentru stabilirea unui candidat unic al opozitiei.

Nicusor Dan, despre sprijinul primit de la PNL: Este un gest de mare responsabilitate politica

Nicusor Dan i-a transmis un mesaj de multumire liderul PNL, Ludovic Orban, la scurt timp dupa ce acesta a anuntat sustinerea formatiunii sale pentru candidatura acestuia pentru Primaria Municipiului.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan e aproape sa primeasca sustinerea PNL la Primaria Capitalei

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan e aproape sa primeasca sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei.

Orban: il propun pe Nicusor Dan drept candidat din partea PNL pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca va propune conducerii largite a PNL ca partidul sa-l sustina pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Nu i-am solicitat lui Dan sa se inscrie in PNL, pentru a tine.

Primii carcotasi din USR pe tema sustinerii lui Nicusor Dan de catre PNL. De la vorbe pana la fapte e drum lung in politica

Europarlamentarul Clotilde Armand s-a declarat sceptica in ceea ce priveste intentia PNL de a-l sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Anuntul privind pozitia PNL fata de fondatorul USR a fost facut de Ludovic Orban joi, intr-o conferinta de presa.

Nicusor Dan: Sunt optimist in privinta unei candidaturi comune a opozitiei Violeta Alexandru: Suntem deschisi oricaror aliante de opozitie la PSD

Presedintele PNL Bucuresti Violeta Alexandru si Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR si PNL pentru Capitala, au sustinut joi o conferinta de presa in care si-au prezentat strategia de a o invinge pe Gabriela Firea. Violeta Alexandru a precizat ca formatiunea sa e deschisa in continuare la negocieri cu Opozitia pentru stabilirea de candidati comuni la locale, in timp ce Nicusor Dan a transmis sageti la conducerea PLUS.

Nicusor Dan l-ar vrea ca viceprimar pe Vlad Voiculescu

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a declarat, joi, ca doreste ca Vlad Voiculescu sa ocupe postul de viceprimar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )