Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Ce avere are si ce a studiat

Playtech Playtech,
Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Ce avere are si ce a studiat

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca acesta nu este inscris in partid. Astfel, liderul formatiunii liberale spera ca si alte partide vor dori sa sustina aceasta varianta. intr-un fel, am facut un sacrificiu Anuntul a fost facut de liberal astazi, in contextul unei conferinte de . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Nicusor Dan i-a multumit, joi, liderului liberal Ludovic Orban pentru ca a propus sustinerea sa la Primaria Capitalei, adaugand ca este un gest de mare responsabilitate politica, tinand cont ca si PNL avea pe cine sa propuna in cursa pentru PMB.

Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului. Poate deveni al doilea om in statul roman

Dupa demisia lui Melescanu din functia de presedinte al Senatului Romaniei, numele vehiculat in ultimele 24 de ore este cel al lui Serban Nicolae, candidatul PSD la cea de a doua functie in stat. Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului Serban Nicolae este avocat, lucru de care este foarte mandru iar istoria .

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Nicusor Dan l-ar vrea ca viceprimar pe Vlad Voiculescu

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a declarat, joi, ca doreste ca Vlad Voiculescu sa ocupe postul de viceprimar.

Primul pas concret pentru un candidat comun al opozitiei. Nicusor Dan, sustinut de PNL la Primaria Capitalei (surse)

Nicusor Dan ar urma sa fie sustinut de PNL la Primaria Capitalei, acesta fiind primul pas concret pentru stabilirea unui candidat unic al opozitiei.

Nicusor Dan, sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Primul pas concret pentru un candidat comun al opozitiei (surse)

Nicusor Dan ar urma sa fie sustinut de PNL la Primaria Capitalei, acesta fiind primul pas concret pentru stabilirea unui candidat unic al opozitiei.

Barna, reactie rece dupa ce Nicusor Dan a primit sprijinul PNL pentru Capitala: O veste buna

Presedintele USR Dan Barna a reactionat joi pe Facebook dupa ce candidatul sprijinit de USR pentru Capitala, Nicusor Dan, a primit si sprijinul PNL: Anuntul este un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti, a precizat scurt liderul USR.

PNL Bucuresti, vot in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Violeta Alexandru: Bucurestenii au dreptul la dezvoltare (VIDEO)

PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sutina candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a afirmat Violeta Alexandru, liderul filialei, care crede ca aceasta decizie poate sa scoata.

Reactia lui Nicusor Dan dupa ce a primit sustinerea PNL pentru Capitala: Dorinta bucurestenilor de candidat unic impotriva PSD e aproape de a fi realizata

Nicusor Dan a declarat joi pe Facebook ca decizia PNL de a-l sustine pe acesta pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, in contextul in care PNL-ul are in interiorul sau persoane foarte competente pentru aceasta pozitie. Candidatul sprijinit de USR si PNL a subliniat ca bucurestenii sunt cu un pas mai aproape de a-si indeplini dorinta si de a avea candidat unic al Opozitiei pentru Capitala.

Nicusor Dan: Sunt optimist in privinta unei candidaturi comune a opozitiei Violeta Alexandru: Suntem deschisi oricaror aliante de opozitie la PSD

Presedintele PNL Bucuresti Violeta Alexandru si Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR si PNL pentru Capitala, au sustinut joi o conferinta de presa in care si-au prezentat strategia de a o invinge pe Gabriela Firea. Violeta Alexandru a precizat ca formatiunea sa e deschisa in continuare la negocieri cu Opozitia pentru stabilirea de candidati comuni la locale, in timp ce Nicusor Dan a transmis sageti la conducerea PLUS.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )