Libnet.ro
UNICEF

01:05

E OFICIAL! Masinile diesel, interzise in centrul Romei

B1 B1,
E OFICIAL! Masinile diesel, interzise in centrul Romei

Masinile cu motor dieselvor fi interzise in centrul istoric al Romei incepand din 2024, anunta primarul capitalei Italiei, Virginia Raggi. Roma a decis sa fie in prima linie cu angajamentele si, in. continuă pe B1

E OFICIAL! Masinile diesel, interzise in centrul Romei

Masinile cu motor dieselvor fi interzise in centrul istoric al Romei incepand din 2024, anunta primarul capitalei Italiei, Virginia Raggi. Roma a decis sa fie in prima linie cu angajamentele si, in.

Primarul Romei a anuntat ca din 2024 masinile diesel vor fi interzise in centrul orasului

Primarul Romei, Virginia Raggi, a anuntat ca din 2024 masinile diesel ale persoanelor fizice vor fi interzise in centrul orasului, informeaza AFP. Roma se alatura oraselor care vor sa impuna interdictii masinilor diesel, viitorul acestora urmand a fi afectat si de decizia de marti a justitiei germane.

E oficial. Prima tara din Europa care interzice masinile diesel in orase

Un tribunal din orasul german Leipzig a decis marti ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii, o decizie care va afecta valoarea de revanzare a.

Fiat-Chrysler ar putea elimina in 2022 masinile diesel din oferta

Fiat-Chrysler ar putea scoate diesel-urile din oferta sa de vehicule pentru pasageri, pe fondul scaderii cotei de piata a acestui tip de combustibil in Europa, dar si fiindca vor fi tot mai ridicate costurile cu dezvoltarea de motoare care sa respecte reguli tot mai stringente de mediu, scrie Financial Times. Estimarile din industrie arata ca vor creste cu 20% costurile de dezvoltare pentru motoarele diesel pentru ca acestea sa respecte noile norme europoene de mediu.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )