Libnet.ro
UNICEF

16:00

E oficial. Prima tara din Europa care interzice masinile diesel in orase

Antena3 Antena3,
E oficial. Prima tara din Europa care interzice masinile diesel in orase

Un tribunal din orasul german Leipzig a decis marti ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii, o decizie care va afecta valoarea de revanzare a. continuă pe Antena3

Revine apetitul la risc pe bursele din Europa

Bursele din Europa au urcat ieri, revenind apetitul la risc al investitorilor.

S and P a imbunatatit ratingul Rusiei pentru prima oara din 2006

S and P Global Ratings a imbunatatit vineri ratingul Rusiei pentru prima oara din 2006, de la nivelul BB+ la BBB-, cu perspectiva stabila, o decizie majora care readuce cel mai mare exportator de energie din lume in categoria recomandata investitiilor dupa trei ani in categoria junk, transmite Bloomberg.

Barbatul din Neamt care si-a aruncat tatal de la balcon a fost prins

Barbatul din Roman, care si-a aruncat tatal de la balconul unui apartament aflat la etajul III, a fost prins in judetul Harghita. Barbatul a fost depistat si retinut in localitatea Borsec, potrivit.

Oficial: Halep este din nou numarul unu mondial

Simona Halep a revenit la inceputul acestei saptamani pe prima pozitie a ierarhiei mondiale WTA.

Tara din Uniunea Europeana care produce prea multi bani. Are record de angajati

Germania, prima economie europeana, a incheiat anul 2017 cu cel mai mare excedent bugetar inregistrat de la reunificarea tarii in 1990, gratie unui somaj care a atins un minim istoric si a dobanzilor reduse, in.

Cum arata orasul care a fost ales cea mai buna destinatie turistica din Europa - VIDEO

Orasul polonez Wroclaw a fost declarat cea mai buna destinatie turistica a anului 2018. Sunt extrem de mandru de aceasta distinctie. Le multumesc tuturor locuitorilor si turistilor care au trecut prin.

Vreme rea in mai multe tari din Europa. MAE: Atentionari de calatorie pentru Ungaria, Ucraina, Polonia, Franta, Suedia, Irlanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis, marti, atentionara de calatorie in sase state europene din cauza vremii neprielnice. Ungaria Conditii meteorologice severe in perioada 27 - 28 februarie.

VIDEO Romania, tara din care au migrat cei mai multi oameni, dupa Siria. Raport ingrijorator al ONU

Un raport al Organizatiei Natiunilor Unite scoate la lumina un adevar care ar trebui sa le dea de gandit autoritatilor noastre.

Liga 2: ASU Poli Timisoara - Chindia Targoviste 1-2/ Victorie obtinuta pe final de meci - Rezultatele inregistrate sambata, in prima etapa din 2018

Dupa o pauza de aproape trei luni, campionatul din Liga 2 la fotbal s-a reluat sambata. Condusa cu 1-0 pana in minutul 82, Chindia Targoviste, ocupanta locului 3 in clasament si una dintre candidatele la promovare, a marcat de doua ori in sase minute si a reusit sa plece toate cele trei puncte de pe terenul celor de la ASU Poli Timisoara. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate sambata, in etapa a XXII-a din Liga 2.

Cheia din Constitutie care rastoarna tot. Un fost presedinte CCR da verdictul: Iohannis este obligat sa o revoce pe Kovesi

Un fost presedinte al Curtii Constitutionale, profesorul Ioan Vida, sustine ca presedintele KlausIohannis este obligat sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi. Atunci cand s-a facut Constitutia asta, din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )