Libnet.ro
UNICEF

16:30

Da, e oficial: masinile Diesel sunt interzise! in ce orase mai poti sa circuli si ce se intampla in Bucuresti!

B1 B1,
Da, e oficial: masinile Diesel sunt interzise! in ce orase mai poti sa circuli si ce se intampla in Bucuresti!

Masinile diesel creeaza adevarate polemici in Europa, mai multe state europene, printre care si Romania, riscand sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a po. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Aproape UN MILION de autoturisme deja nu mai au voie sa circule pe sosele!

Scandalul Dieselgate se extinde! Daimler este obligat sa recheme 774. 000 de vehicule Mercedes diesel de pe piata europeana. Dintre acestea, 238. 000 sunt inmatriculate in Germania. Incidentul are loc in contextul i.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Singurul lucru pe care il mai pot face proprietarii de autoturisme pe motorina...

Proprietarii germani de masini Diesel incearca sa scape cat mai repede de autoturisme, inainte ca acestea sa fie interzise. Multe din ele ajung in Romania, pe pietele de masini vechi. Statele care nu.

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Comisia Europeana a anuntat ce se intampla cu cele trei milioane de masini din Romania

Mai multe state vest-europene au impus restrictii pentru masinile care merg cu motorina, iar modelul ar putea fi urmat si de altele. De altfel, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in ca.

Bolile care se agraveaza in timpul caniculei si simptomele ca nu mai poti face fata caldurii

Chiar daca temperaturile ridicate reprezinta o problema pentru fiecare persoana, riscurile nu sunt egale. Cei care au diferite boli cronice pot ajunge mult mai usor la complicatii. Diabeticii, cei cu bo.

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt zonele cele mai afectate!

Urmatorul interval va fi caracterizat printr-o vreme deosebit de calda in cea mai mare parte a sa, in aproape fiecare zi valorile termice urmand sa depaseasca normalul climatologic specific mijlocului lunii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )