Libnet.ro
UNICEF

19:15

Oficial: noi probleme la cea mai importanta autostrada din Romania. Compania de Autostrazi a reziliat contractul pentru studiul de fezabilitate Pitesti - Sibiu si vrea sa faca studiul cu inginerii proprii

Hotnews Hotnews,
 Oficial: noi probleme la cea mai importanta autostrada din Romania. Compania de Autostrazi a reziliat contractul pentru studiul de fezabilitate Pitesti - Sibiu si vrea sa faca studiul cu inginerii proprii

Oficialii Companiei de Autostrazi CNAIR, in subordinea Ministerului Transporturilor) au confirmat pentru HotNews. ro ca au incetat contractul cu asocierea dintre firmele Spea Italia) si Tecninc Consulting Romania) pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Pitesti - Sibiu. HotNews. ro a publicat ieri in exclusivitate informatia. Seful CNAIR, Stefan Ionita, a anuntat ca studiul va fi facut de inginerii CNAIR, iar in octombrie va fi lansata licitatia pentru lucrarile de proiectare si constructie. continuă pe Hotnews

Peste 2.000 de persoane au murit in accidente rutiere in 2016, cea mai mare crestere din ultimii 7 ani

Peste 2. 000 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in 2016, aceasta fiind cea mai mare crestere din ultimii sapte ani, arata Raportul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pe 2016. Potrivit.

Cea mai rece temperatura din tara, in plina vara. Cate grade au fost la Miercurea Ciuc

Temperaturi de toamna tarzie, in plina vara. La Miercurea Ciuc, termometrele au aratat miercuri dimineata 10 grade, cea mai rece temperatura din tara. in paralel, la Brasov erau.

Piramida lui Maslow si motivarea: Sefii trebuie sa tina seama de cea mai importanta nevoie a angajatilor

Piramida lui Maslow, care descrie ierarhia nevoilor umane, ne arata ca toti tindem sa ajungem in varf si sa ne atingem potentialul maxim. Insa pentru unii dintre noi e greu sa facem acest lucru la locul de munca, caci adesea sefii nu gandesc la fel ca.

Peste 2.000 de persoane au murit in accidente rutiere in 2016, cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Raportul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pe 2016 arata ca peste 2. 000 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in 2016, aceasta fiind cea mai mare crestere din ultimii sapte ani.

Cum arata cea mai rapida masina din lume (FOTO, VIDEO)

Merge parca zboara! Cu 1. 500 de cai putere sub capota, Bugatti Chiron poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 2,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de aproape 420 km/h. Un astfel de.

Expeditia SARM catre Marea Eclipsa Americana, probabil cea mai vizionata eclipsa din istorie

Societatea Astronomica Romana de Meteori SARM) organizeaza in perioada 15 august 2 septembrie expeditia dedicata observarii eclipsei totale de Soare care se va vedea din Statele Unite pe data de 21 august 2017.

Noua performanta a Guvernului Tudose - Dragnea. Trecem de la cea mai prietenoasa la cea mai agresiva impozitare a carburantilor din Europa de Est

Daca Guvernul va majora accizele, asa cum a propus Ministerul de Finante, Romania va deveni de la 1 septembrie statul est-european cu cea mai agresiva impozitare a carburantilor, informeaza.

Cum arata cea mai mare cutie a milei din Romania, care are un metru si jumatate inaltime. Preot paroh: Legat de achizitia ei, nu cred ca este problema presei

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania. Are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar, in lacasul de cult Sfintii imparati Constantin si Elena.

infiorator! O fetita de trei ani, cea mai tanara victima a atacului terorist de la Barcelona

Cea mai tanara victima a atacului terorist de la Barcelona ar fi o fetita de numai trei ani, in timp ce o alta fata, de sase ani, este ranita grav si internata in spital, scrie.

Cea mai rapida masina electrica din lume pare scoasa din filmele SF [VIDEO]

Cea mai rapida masina electrica din lume, cunoscuta ca TC-X, matura pe jos cu Tesla si pare scoasa din filmele SF ale anilor 1970. Tesla a detinut o perioada recordul pentru cea mai rapida masina electrica din lume la capitolul acceleratie, insa lucrurile s-au schimbat in urma cu cateva zile. Masina despre care vorbim acum, [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )