Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cea mai rapida masina electrica din lume pare scoasa din filmele SF [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cea mai rapida masina electrica din lume pare scoasa din filmele SF [VIDEO]

Cea mai rapida masina electrica din lume, cunoscuta ca TC-X, matura pe jos cu Tesla si pare scoasa din filmele SF ale anilor 1970. Tesla a detinut o perioada recordul pentru cea mai rapida masina electrica din lume la capitolul acceleratie, insa lucrurile s-au schimbat in urma cu cateva zile. Masina despre care vorbim acum, []. continuă pe Playtech

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune.

Chinezii lanseaza cea mai ieftina masina electrica din lume. Cat costa si ce autonomie are

Intr-o lume in care masinile electrice devin din ce in ce mai necesare si mai raspandite, China nu e primul stat care iti vine in minte atunci cand te gandesti la acest mod de deplasare.

Emma Stone este cea mai bine platita actrita din lume. Cati bani a facut in ultimele 12 luni

Emma Stone, care a castigat la inceputul acestui an primul ei premiu Oscar din cariera, a detronat-o pe Jennifer Lawrence si ocupa primul loc in topul anual al celor mai bine platite actrite din.

Cum arata cea mai rapida masina din lume (FOTO, VIDEO)

Merge parca zboara! Cu 1. 500 de cai putere sub capota, Bugatti Chiron poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 2,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de aproape 420 km/h. Un astfel de.

Simona Halep, in topul celor mai bine platite sportive din lume. Ce loc ocupa romanca

Simoa Halep ocupa locul 10 in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Halep este in Top 10 WTA.

Halep, in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 intr-un top al celor mai bine platite sportive din lume realizat de Forbes. Romanca a castigat 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din.

Romania a inregistrat in trimestrul doi cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE), de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2016, potrivit datelor publicate astazi de biroul european de statistica, Eurostat.

Forbes: Simona Halep, in topul celor mai bine platite sportive din lume. Cati bani a castigat jucatoarea in ultimul an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep figureaza in topul sportivelor cu cele mai mari castiguri realizate in ultimul an.

Halep, in top 10 al celor mai bine platite sportive din lume. Ce avere a strans romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep figureaza in topul sportivelor cu cele mai mari castiguri realizate in ultimul an, stabilit de revista economica Forbes si dominat de americanca.

Eurostat: Romania a inregistrat in trimestrul doi cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2016, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica, Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )