Libnet.ro
UNICEF

19:00

Oficial: Noua Skoda Octavia a fost dezvaluita

Auto Ro Auto Ro,
Oficial: Noua Skoda Octavia a fost dezvaluita

Dupa o serie de teasere, Skoda a decis sa dezvaluie in intregime noua generatie Octavia. Modelul a crescut in dimensiuni si beneficiaza de o serie de tehnologii disponibile in premiera: Adaptive Cruise Assistant, Intelligent Light Assistant si Automatic Parking Assistant. continuă pe Auto Ro

Noua Skoda Octavia, primul teaser cu interiorul

Skoda continua campania de teasing si publica prima imagine ce tradeaza putin din interiorul noii generatii Octavia. Dupa cum era de asteptat, materialele utilizate sunt superioare calitativ, fapt ce se va rasfrange si asupra pretului.

Franta: Un profesor a fost suspendat dupa ce le-a cerut elevilor sai sa-si imagineze ca vor sa se sinucida si sa scrie un bilet de adio

Un profesor din Franta a fost suspendat dupa ce le-a cerut elevilor sai sa scrie bilete de adio. Barbatul le-a cerut copiilor de 13-14 ani sa-si imagineze ce ar contine mesajele lor in cazul in care ar dori.

Circulatia pe DN1 A Ploiesti-Brasov a fost reluata dupa sase ore

Circulatia pe DN 1 A Ploiesti-Brasov a fost reluata in cursul zilei de duminica, dupa mai bine de sase ore in care drumul a fost blocat din cauza unor copaci cazuti pe carosabil. Restrictiile pentru.

MAI: Aproximativ 130 de sesizari privind nereguli au fost inregistrate dupa incheierea campaniei electorale

Ministerul Administratiei si Internelor a informat, duminica dimineata, ca dupa inchiderea campaniei electorale s-au inregistrat 128 de sesizari privind incalcari ale legii. Astfel, 50 dintre contraventii,.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )