Libnet.ro
UNICEF

15:15

MAI: Aproximativ 130 de sesizari privind nereguli au fost inregistrate dupa incheierea campaniei electorale

B1 B1,
MAI: Aproximativ 130 de sesizari privind nereguli au fost inregistrate dupa incheierea campaniei electorale

Ministerul Administratiei si Internelor a informat, duminica dimineata, ca dupa inchiderea campaniei electorale s-au inregistrat 128 de sesizari privind incalcari ale legii. Astfel, 50 dintre contraventii,. continuă pe B1

MAI: Aproape 130 de sesizari privind posibile incalcari ale legii au fost inregistrate in ultimele 24 de ore

Aproape 130 de sesizari privind posibile incalcari ale legii au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor, Monica Dajbog.

MAI: in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate aproape 130 de sesizari privind posibile incalcari ale legii

Aproape 130 de sesizari privind posibile incalcari ale legii au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, a anuntat, astazi, purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor, Monica Dajbog, potrivit surselor de presa.

Peste 60 de sesizari privind posibile incidente electorale au fost inregistrate de MAI

Purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor MAI), Monica Dajbog, a anuntat ca, in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de votare, au fost inregistrate 66 de sesizari privind posibile incidente electorale, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Buzau si Olt.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Peste 150 de sesizari privind posibile incidente electorale, ...

Peste 150 de sesizari privind posibile incidente legate de procesul de vot au fost inregistrate duminica, pana la ora 14. 0, la nivel national, a anuntat seful Politiei Romane, Petre Toba, la videoconferinta cu prefectii si reprezentantii autoritatilor locale, potrivit Mediafax. Chestorul sef de politie Petre Toba a precizat ca au fost 152 de sesizari privind posibile incidente electorale inregistrate in sapte ore de la inceperea procesului de votare la alegerile .

Dusa: in ultima zi de campanie pentru parlamentare au fost inregistrate 923 de incidente electorale

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat astazi ca in ultima zi de campanie pentru parlamentare au fost inregistrate 923 de incidente electorale, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Dambovita, dintre care 351 au fost infractiuni, 75 reprezentand cazuri de mita electorala, si 357 contraventii, conform surselor de presa.

MAI: Cele mai multe sesizari privind posibile incalcari ale legii la alegerile parlamentare au fost facute in municipiul Bucuresti si in judetele Buzau si Olt

Ministerul Administratiei si Internelor a informat, duminica, in ziua alegerilor parlamentare, ca s-au sesizat un total de 66 de contraventii si ca pentru doua dintre acestea s-au si aplicat amenzi. Au fost.

ANRMAP a transmis DNA date privind nereguli la trei contracte ale Postei Romane din perioada 2008-2011

Autoritatea de Monitorizare a Achizitiilor Publice ANRMAP) a transmis Directiei Nationale Anticoruptie, la cererea institutiei, date privind existenta unor nereguli la trei contracte incheiate de Posta Romana in intervalul octombrie 2008-septembrie 2011, contracte in valoare totala de circa 40 milioane lei, doua dintre ele atribuite fara licitatie, a anuntat vicepresedintele ANRMAP, Mircea Fechet, citat de Mediafax.

ANRMAP transmite DNA date privind nereguli in cazul a trei contracte incheiate de Posta Romana

Autoritatea de Monitorizare a Achizitiilor Publice ANRMAP) a transmis DNA, la cererea institutiei, date privind existenta unor nereguli in cazul a trei contracte incheiate de Posta Romana in intervalul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )