Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial. Pro Romania si ALDE au inregistrat alianta electorala la BEC. Ambele partide au trecut peste orgolii

Adevărul Adevărul,
Oficial. Pro Romania si ALDE au inregistrat alianta electorala la BEC. Ambele partide au trecut peste orgolii

Norica Nicolai, presedintele Consiliului National al ALDE, si Sorin Cimpeanu, prim-vicepresedintele Pro Romania, au depus, duminica, la BEC, alianta electorala dintre cele doua partide pentru sustinerea candidaturii independente a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale din toamna. continuă pe Adevărul

Este OFICIAL: Protocolul de formare a Aliantei electorale Pro Romania-ALDE pentru sustinerea candidaturii lui Mircea Diaconu la prezidentiale, depus la BEC

Norica Nicolai, presedintele Consiliului National al ALDE, si Sorin Cimpeanu, prim-vicepresedintele Pro Romania, s-au prezentat duminica la sediul Biroului Electoral Central BEC), unde au depus documentele.

Protocolul Pro Romania-ALDE pentru sustinerea lui Mircea Diaconu, depus la BEC

Pro Romania si ALDE au depus, duminica, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Aliantei electorale dintre cele doua partide pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile.

Pro Romania si ALDE au parafat alianta pentru prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si liderul Pro Romania, Victor Ponta, au semnat, ieri, un protocol de alianta electorala pentru alegerile prezidentiale din toamna, la care il sustin pe Mircea Diaconu, conform Agerpres.

Gabriela Firea, despre alianta ALDE-Pro Romania: Eu il stimez pe Calin Popescu Tariceanu

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu si liderul Pro Romania Victor Ponta au semnat, miercuri, un protocol de alianta electorala pentru alegerile prezidentiale din toamna. Gabriela Firea, vicepres.

ALDE si PRO Romania au depus la BEC protocolul pentru sustinerea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Pro Romania si ALDE au depus, duminica, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Aliantei electorale dintre cele doua partide pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile.

Protocolul Aliantei ALDE-Pro Romania a fost depus la Biroul Electoral Central. Se strang semnaturi pentru candidatura lui Mircea Diaconu

Pro Romania si ALDE au depus, duminica, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Aliantei electorale dintre cele doua partide pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale.

GALATI: ALDE nu va avea actiuni electorale comune cu Pro Romania

Presedintele ALDE Galati, Cristian Dima, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea politica din care face parte nu va avea actiuni electorale comune cu filiala locala a partidului Pro Romania, in conditiile in care liderul acesteia, deputatul Eugen Durbaca, a fost exclus in 2017 din ALDE.

RASTURNARE DE SITUATIE: Barbatul inecat in mare la Olimp, membru Pro Romania. Victor Ponta a facut anuntul

Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, ca barbatul inecat la Olimp, dupa ce a salvat doi copii, este membru Pro Romania. Anuntul vine in contextul in care doi copii au fost salvati, sambata, din.

Pro Romania semneaza motiunea de cenzura doar daca PNL si USR indeplinesc trei conditii. Victor Ponta: `Atunci au sanse foarte mari. ii astept si da, semnam`

Victor Ponta a anuntat, joi, ca parlamentarii din Pro Romania vor semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila doar daca PNL si USR indeplinesc trei conditii, potrivit stiripesurse. ro. Prima cond.

ILIE NITA: ALDE e inghitit de Pro Romania

Senatorul Ilie Nita, care a ales PSD in defavoarea ALDE a declarat, joi, intr-o conferinta de presa desfasurata la Suceava, ca a luat aceasta decizie pentru ca sustine o guvernare in folosul romanilor si un partid puternic , subliniind ca la nivel local colaborarea PSD-ALDE a fost una buna, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )