Libnet.ro
UNICEF

11:15

Protocolul Pro Romania-ALDE pentru sustinerea lui Mircea Diaconu, depus la BEC

Antena3 Antena3,
Protocolul Pro Romania-ALDE pentru sustinerea lui Mircea Diaconu, depus la BEC

Pro Romania si ALDE au depus, duminica, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Aliantei electorale dintre cele doua partide pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile. continuă pe Antena3

ALDE si PRO Romania au depus la BEC protocolul pentru sustinerea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Pro Romania si ALDE au depus, duminica, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Aliantei electorale dintre cele doua partide pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile.

OCTAVIAN POPA: ALDE incepe strangerea semnaturilor pentru sustinerea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Organizatia judeteana ALDE Tulcea va incepe, sambata, sa stranga semnaturi pentru sustinerea candidaturii independente la Presedintia Romaniei a lui Mircea Diaconu, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei, Octavian Popa.

Protocolul pentru sustinerea lui Mircea Diaconu, depus la BEC

Pro Romania si ALDE au depus, duminica, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Ali.

Protocolul Aliantei ALDE-Pro Romania a fost depus la Biroul Electoral Central. Se strang semnaturi pentru candidatura lui Mircea Diaconu

Pro Romania si ALDE au depus, duminica, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Aliantei electorale dintre cele doua partide pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale.

Mircea Diaconu: `Ce e aia calitate morala, mai ales daca esti presedinte. Sunt obligat sa vorbesc cu toti oamenii din tara, de la puscarias, la academician` Cum raspunde acuzatiilor ca ar fi folosit (VIDEO)

Mircea Diaconu, candidatul independent sprijinit de ALDE si Pro Romania, crede ca un presedinte trebuie sa poarte discutii cu fiecare om din tara, si nu sa-i imparta dupa calitati morale sau pregatire.

Mircea Diaconu nu este de acord ca Presedintele Romaniei sa stea la Cotroceni: `Locul lui este unde vreti, intr-un sediu, dar nu intr-un Palat Regal. Omul suporta cel mai greu prea-binele si prea-raul` (VIDEO)

Mircea Diaconu, candidatul independent sprijinit de Pro Romania si ALDE in cursa prezidentiala, crede ca locul Presedintelui Romaniei nu este la Cotroceni, care este la baza un Palat Regal, ci in orice alt.

TVR a inlocuit filmele cu Mircea Diaconu, acum candidat la prezidentiale, programate pentru weekend. PACALA SE iNTOARCE!

Televiziunea publica a decis sa inlocuiasca cele doua filme cu Mircea Diaconu, programate pentru weekend, cu filmele Pacala si Pacala se intoarce, anunta paginademedia. ro. Programarea celor doua.

Pacala se intoarce. TVR International a inlocuit filmele cu Mircea Diaconu programate pentru weekend

Televiziunea publica a decis sa inlocuiasca cele doua filme cu Mircea Diaconu, programate pentru weekend, cu filmele Pacala si Pacala se intoarce. Schimbarea are loc dupa ce presa a semnalat coincidenta ca TVRi sa programeze in zile consecutive filme cu un actor care tocmai isi anuntase dorinta de a candida la presedintie.

Gabriela Firea nu intelege de ce e mai valoros tactic decat Tariceanu Mircea Diaconu

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, sambata, ca nu intelege de ce Mircea Diaconu este ma.

GABRIELA FIREA: Nu am inteles de ce Mircea Diaconu e mai valoros decat Tariceanu

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, sambata, ca nu intelege de ce Mircea Diaconu este mai valoros din punct de vedere tactic decat Calin Popescu Tariceanu si nu intelege de ce liderul ALDE nu mai candideaza la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )