Libnet.ro
UNICEF

05:30

OFICIAL: Razvan Marin, transferat de Standard Liege la Ajax pentru 12,5 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL: Razvan Marin, transferat de Standard Liege la Ajax pentru 12,5 milioane de euro

Clubul Ajax Amsterdam a anuntat, joi, ca a ajuns la un acord cu Standard Liege si Razvan Marin pentru transferul romanului la gruparea din Amsterdam. Mijlocasul a semnat un contract valabil din data de 1 iulie si care va expira la 30 iunie 2024. continuă pe Hotnews

Oficial: Razvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam!

Mijlocasul Razvan Marin si-a pus, joi, semnatura pe contractul cu Ajax Amsterdam, echipa pentru care va evolua din sezonul viitor si care este prezenta in sferturile Ligii Campionilor.

Razvan Marin, dupa transferul la Ajax Amsterdam: Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea

Razvan Marin a declarat, joi, ca este foarte fericit pentru transferul la Ajax Amsterdam, mijlocasul roman precizand ca negocierile erau incheiate de mai mult de o luna. Jucatorul in varsta de 22 de ani a fost cumparat de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro si va juca pentru lancieri din sezonul viitor. Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea, a spus Marin.

FOTO VIDEO Razvan Marin, prezentat oficial de Ajax: Clip spectaculos cu anuntul transferului si primele declaratii

Ajuns in ianuarie 2017 la Standard Liege de la Viitorul, mijlocasul de 22 de ani face pasul spre nivelul urmator. Suma afacerii e impresionanta si a fost dezvaluita, oficial, de formatia olandeza.

Transferul lui Razvan Marin, ca si rezolvat - Marc Overmars, director sportiv Ajax: Este aproape luat

Marc Overmars, director sportiv la Ajax Amsterdam, a declarat, duminica seara, la postul TV NOS, ca transferul mijlocasului Razvan Marin de la Standard Liege este ca si rezolvat.

Razvan Marin, lovitura dupa lovitura: Romanul face inca un pas mare spre transferul stelar la Ajax Amsterdam

Mijlocasul de 22 de ani a marcat, miercuri seara, golul victoriei pentru Standard Liege in meciul cu ultima clasata din play-off, Gent.

Standard Liege, victorie cu Gent (2-1) / Razvan Marin a inscris din penalti

Fotbalistul echipei Standard Liege, Razvan Marin, a inscris un gol din penalti in meciul castigat, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Gent, in etapa a doua a play-off-ului campionatului Belgiei.

NEBUNIE in Belgia! Razvan Marin inscrie cu SANGE RECE in ultimul minut si o duce pe Standard in coasta liderului Genk (VIDEO)

Seara fabuloasa pentru Razvan Marin! Fotbalistul roman a inscris golul decisiv pentru Standard, in victoria de pe terenului lui Gent, 1-2, si a dus formatia din Liege la numai doua puncte distanta de liderul.

Razvan Marin asteptat sa faca vizita medicala la Ajax

Transferul mijlocasului roman Razvan Marin la Ajax Amsterdam a ramas o chestiune de ore.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )