Libnet.ro
UNICEF

09:15

Razvan Marin, dupa transferul la Ajax Amsterdam: Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea

Hotnews Hotnews,
 Razvan Marin, dupa transferul la Ajax Amsterdam: Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea

Razvan Marin a declarat, joi, ca este foarte fericit pentru transferul la Ajax Amsterdam, mijlocasul roman precizand ca negocierile erau incheiate de mai mult de o luna. Jucatorul in varsta de 22 de ani a fost cumparat de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro si va juca pentru lancieri din sezonul viitor. Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea, a spus Marin. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Razvan Marin, prezentat oficial de Ajax: Clip spectaculos cu anuntul transferului si primele declaratii

Ajuns in ianuarie 2017 la Standard Liege de la Viitorul, mijlocasul de 22 de ani face pasul spre nivelul urmator. Suma afacerii e impresionanta si a fost dezvaluita, oficial, de formatia olandeza.

OFICIAL: Razvan Marin, transferat de Standard Liege la Ajax pentru 12,5 milioane de euro

Clubul Ajax Amsterdam a anuntat, joi, ca a ajuns la un acord cu Standard Liege si Razvan Marin pentru transferul romanului la gruparea din Amsterdam. Mijlocasul a semnat un contract valabil din data de 1 iulie si care va expira la 30 iunie 2024.

Transferul lui Razvan Marin, ca si rezolvat - Marc Overmars, director sportiv Ajax: Este aproape luat

Marc Overmars, director sportiv la Ajax Amsterdam, a declarat, duminica seara, la postul TV NOS, ca transferul mijlocasului Razvan Marin de la Standard Liege este ca si rezolvat.

Razvan Marin asteptat sa faca vizita medicala la Ajax

Transferul mijlocasului roman Razvan Marin la Ajax Amsterdam a ramas o chestiune de ore.

Oficial: Razvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam!

Mijlocasul Razvan Marin si-a pus, joi, semnatura pe contractul cu Ajax Amsterdam, echipa pentru care va evolua din sezonul viitor si care este prezenta in sferturile Ligii Campionilor.

NEBUNIE in Belgia! Razvan Marin inscrie cu SANGE RECE in ultimul minut si o duce pe Standard in coasta liderului Genk (VIDEO)

Seara fabuloasa pentru Razvan Marin! Fotbalistul roman a inscris golul decisiv pentru Standard, in victoria de pe terenului lui Gent, 1-2, si a dus formatia din Liege la numai doua puncte distanta de liderul.

Standard Liege, victorie cu Gent (2-1) / Razvan Marin a inscris din penalti

Fotbalistul echipei Standard Liege, Razvan Marin, a inscris un gol din penalti in meciul castigat, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Gent, in etapa a doua a play-off-ului campionatului Belgiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )