Libnet.ro
UNICEF

21:00

E oficial: Romanii pot cere sa nu mai cotizeze la Pilonul II de pensii

Antena3 Antena3,
E oficial: Romanii pot cere sa nu mai cotizeze la Pilonul II de pensii

Romanii pot solicita sa nu mai cotizeze la Pilonul II de pensii si sa vireze bani doar catre stat, dupa ce norma Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) care reglementeaza acest lucru a fost publicata. continuă pe Antena3

Masinile diesel, interzise oficial, romanii au intrat in panica: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Momentul in care masinile diesel vor disparea este tot mai aproape! Comisarul european pentru piata interna si industrie este de parere ca, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi, iar.

Cum au salvat romanii Asiei cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din tara. La vietnamezi nu exista Nu se poate!

Cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din Romania a recurs de la inceputul lunii martie la o solutie de criza pentru a putea onora comenzile: a importat 50 de muncitori dinVietnam. in Romania, lucreaza acum 1. 600 de vietnamezi, iar povestile lor sunt foarte asemanatoare cu cele ale romanilor plecati sa munceasca in Vest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )