Libnet.ro
UNICEF

16:45

E oficial! S-a semnat decizia prin care Laura Codruta Kovesi devine procuror-sef european

Antena3 Antena3,
E oficial! S-a semnat decizia prin care Laura Codruta Kovesi devine procuror-sef european

Presedintele Parlamentului European, David Sassoli, si ministrul pentru afaceri europene al Finlandei, Tytti Tuppurainen, tara care asigura presedintia Consiliului UE, au semnat decizia prin care Laura Codruta. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi, criticata dur in The Telegraph. Ce scriu jurnalistii englezi despre fosta sefa DNA

Fosta sefa de la carma DNA a avut parte, recent, de cateva critici dure din partea jurnalistilor englezi. Mai exact, cei de la publicatia The Telegraph i-au adus acesteia cuvinte grele de ocara. Totodata, Laura Codruta Kovesi este privita ca un personaj controversat, din partea Romaniei, pentru rolul de procuror-sef european, al UE. Laura Codruta .

Metodele prin care politistii ii prind pe soferii care folosesc telefonul la volan

Politistii sunt cu ochii pe soferii care incearca sa pacaleasca legea si au numeroase metode prin care reusesc sa-i prinda pe cei care folosesc telefonul la volan. Cel mai simplu este pentru politistul de.

Dacian Ciolos: Ma bucur ca USR a gasit calea prin care sa sustina investirea Guvernului. Astfel raspundem dorintei romanilor de a trimite acasa PSD

Liderul Plus, Dacian Ciolos, se bucura ca USR a gasit calea prin care sa sustina investirea unui guvern care promite ca isi va asuma prioritatile aliantei. in felul acesta, raspundem dorintei majoritatii cetatenilor romani de a trimite acasa de urgenta guvernarea catastrofala a PSD si de a crea premisele pentru o guvernare mai coerenta, in interesul oamenilor, spune Ciolos.

Liviu Dragnea, o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie. La ce apeleaza pentru a scapa de condamnare

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a recurs la o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie. La ce apeleaza pentru a scapa de condamnare? Liviu Dragnea, o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie Printre defecte, Liviu Dragnea are si calitati, iar pregnanta este ambitia. Fostul presedinte al PSD a depus .

MARIUS BUDAI: Punem in transparenta o HG prin care salariul minim va fi majorat cu 100 de lei

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai a anuntat ca va pune in transparenta, incepand de miercuri, o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie sa fie majorat cu 100 de lei.

Laura Codruta Kovesi, facuta praf in presa straina. The Telegraph: Numirea ei, un cosmar pentru fiecare membru al Parlamentului European

O publicatie prestigioasa din Marea Britanie desfiinteaza numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea Parchetului European. Jurnaliistii de la The Telegraph scriu ca Laura Kovesi este cel mai nepotrivit candidat.

Aplicatia prin care publicul poate sa mixeze live muzica la concerte

Un startup din Marea Britanie a dezvoltat o aplicatie care permite utilizatorilor sa controleze si sa personalizeze ceea ce aud la concertele live. Practic, fanii din public pot, in timp real, sa aleaga ce instrument asculta sau sa mixeze sunetele pe smartphone-urile lor, selectand ce instrumente se aud mai tare, mai incet sau deloc.

Metoda incredibila prin care hotii au furat toti banii dintr-un bancomat. Politia este in alerta!

Bancomatul unei agentii bancare din comuna Polovragi a fost distrus iar hotii au furat toti banii pe care i-au gasit. Politistii banuiesc ca au de-a face cu niste atacatori profesionisti. Ei au provocat o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )