Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial: Tratamentele indisponibile in spitalele de stat din Romania vor fi decontate si in clinicile private din tara, nu doar in strainatate

Hotnews Hotnews,
 Oficial: Tratamentele indisponibile in spitalele de stat din Romania vor fi decontate si in clinicile private din tara, nu doar in strainatate

Procedurile medicale indisponibile in spitalele de stat din Romania vor fi decontate de Ministerul Sanatatii si in clinicile private din tara, daca acestea le ofera, nu doar in strainatate, asa cum se intampla pana acum. Masura a fost aprobata astazi de Guvern printr-o Ordonanta de Urgenta, a anuntat ministrul Sanatatii. Sorina Pintea spune ca este vorba despre o masura asteptata de pacientii din Romania. continuă pe Hotnews

OUG ce prevede ca tratamentele indisponibile in spitalele de stat din Romania vor fi decontate in premiera la clinicile private din tara a primit aviz favorabil in CES si ar putea fi adoptata astazi de Guvern

Proiectul de Ordonanta de Urgenta ce prevede ca tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania si pentru care unii dintre pacienti ajung acum in strainatate ar urma sa fie decontate in premiera la clinicile private din tara a primit joi aviz favorabil in sedinta Consiliului Economic si Social. Actul normativ ar putea fi aprobat in sedinta de astazi a Guvernului.

DEZASTRU URIAS pentru BUGETARII din Romania! Iata CINE va fi DAT AFARA! ANUNT de ultim moment

Vesti extrem de proaste pentru bugetarii din Romania! Vor avea loc concedieri masive! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Ministerul.

IL GIORNALE: 72% din italieni vor alegeri anticipate

Conform datelor ultimului sondaj realizat de Winpoll pentru cotidianul Il Sole 24 Ore, 72% din italieni vor alegeri anticipate. O revelatie care reflecta starea de spirit si orientarile politice ale cetatenilor, din ce in ce mai plictisiti de certurile din cadrul majoritatii de guvernare, scrie Rador, citand Il Giornale.

Asociatiei Oraselor din Romania ii cere premierului revizuirea proiectului de rectificare bugetara

Asociatiei Oraselor din Romania AOR) ii cere prim-ministrului Viorica Dancila sa intervina pentru r.

Asociatia Municipiilor din Romania critica un proiect de ordonanta al Ministerului Finantelor

Asociatia Municipiilor din Romania critica un proiect de ordonanta al Ministerului Finantelor, pus i.

inca o amenda pentru incalcarea GDPR pentru o firma din Romania

Autoritatea Nationala de Supraveghere a dat cea de a patra amenda pentru incalcarea regulamentului UE privind protectia datelor GDPR) pentru inca o firma din Romania. Este vorba de o amenda de 2. 500 de euro pentru ca firma in cauza nu si-a anuntat angajatii ca sunt supravegheati video si pentru ca a dezvaluit CNP-ul salariatilor la avizierul institutiei fara acordul lor.

Avertizare pentru soferii din Romania! De maine sunt OBLIGATI sa faca asta! E oficial

Lovitura pentru soferii care circula pe drumurile nationale fara rovinieta valabila. CNAIR informeaza prin intermediul unui comunciat de presa ca incepand de maine vor fi puse in functiune pe reteaua .

Se anunta concedieri la stat. Institutiile din care vor pleca jumatate dintre angajati

Incep concedierile la stat! Potrivit proiectului de ordonanta de urgenta publicat marti dimineata de Ministerul Finantelor Publice, in unele ministere si institutii subordonate vor fi dati afara 50% dintre angajati, scrie Digi24 .

ALDE si PRO ROMANIA vor sa ocupe ecartul celei de-a treia forte

Zilele acestea s-a pecetluit informal alianta politica dintre ALDE si Pro Romania. Liderii celor dou.

Blockchain City: Autoritatile din Seul vor lansa o criptomoneda pentru a recompensa cetatenii

Guvernul metropolitan din Seul va lansa primele servicii administrative bazate pe blockchain in noiembrie. De asemenea, potrivit publicatiei coreene blockinpress, autoritatile planuiesc lansarea unui sistem de recompensare pentru cetateni cu ajutorul unei criptomonede care poate fi convertita in bunuri si servicii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )