Libnet.ro
UNICEF

00:07

E OFICIAL! Viorica Dancila a semnat: NU mai face parte din Guvern

B1 B1,
E OFICIAL! Viorica Dancila a semnat: NU mai face parte din Guvern

In ziua in care Comisia de la Venetia a trimis raportul final pe Legile justitiei, in Monitorul Oficial a fost publicata decizia de eliberare din functie a secretarului de stat in Ministerul Justitiei Marieta. continuă pe B1

CM gimnastica: Delegatia Romniei, formata din 12 sportivi, a plecat la Doha; Marian Dragulescu face parte din lot

Delegatia Romaniei, formata din 12 sportivi sase fete si sase baieti) a plecat, vineri, spre Doha, unde va avea loc Campionatul Mondial de gimnastica artistica, incepand cu 25 octombrie. Din lot face parte si Marian Dragulescu, detinator a opt titluri mondiale, cate patru la sol si sarituri.

Corina Cretu: Ce am avertizat s-a intamplat, Curtea de Justitie a UE a condamnat Romania. Am vorbit acest lucru cu Viorica Dancila de un an

Comisarul european, Corina Cretu, a declarat, vineri, ca a avertizat asupra condamnarii pe care Romania a primit-o de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) pentru neindeplinirea directivei privind depozitele de deseuri si ca a vorbit cu premierul Viorica Dancila de mai bine de un an despre acest subiect.

E OFICIAL! Romania a ajuns cea mai BOGATA tara din Est: Romanii, mai prosperi decat ungurii. Cea mai mare banca a lumii da cifrele pe fata

Suntem cu mult mai bogati decat credeam, ne asigura grupul financiar Credit Suisse care arata ca Romania a ajuns cea mai bogata tara din aceasta zona a Europei. Potrivit specialistilor citati de.

VIDEO Viorica Dancila, in O mie si una de nopti:ce a facut premierul in cea mai lunga vizita oficiala de pana acum

Premierul Viorica Dancila a pornit, luni, intr-un turneu de trei vizite oficiale in Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuwait. Cel mai mult a zabovit in Dubai si Abu Dhabi, unde a avut intrevederi cu oficiali arabi si s-a bucurat de cateva vizite turistice. Cu aceasta ocazie, am putut sa o vedem pe doamne prim-ministru intr-o ipostaza inedita: mergand desculta si purtand vesmant islamic.

Raportul Comisiei de la Venetia. PNL o cheama pe Viorica Dancila in Parlament pentru explicatii: E prea putin demisia lui Tudorel Toader

PNL a decis sa o cheme pe Viorica Dancila in Parlament pentru a da explicatii cu privire la respectarea recomandarilor facute de Comisia de la Venetia in procesul de refacere a legilor justitiei, a anuntat vineri Ludovic Orban. El a mai spus ca.

VIORICA DANCILA i-a cucerit pe SEICI! Unul dintre ei a plimbat-o personal spre PALATUL PREZIDENTIAL! A fost un moment de panica totala

Premierul Viorica Dancila a avut duminica o intrevedere cu prim-ministrul Statului Kuweit, Seicul Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah si cu seful Statului, emirul Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah. Dupa.

VIDEO Un post de televiziune francez a difuzat o emisiune satirica cu Viorica Dancila si Liviu Dragnea personaje principale

Postul francez de televiziune ARTE a difuzat, in cadrul emisiunii 28 minutes, un filmulet in care premierul Viorica Dancila si liderul PSD Liviu Dragnea sunt personaje principale. in scenariul satiric, Dancila este reprezentata drept o papusa manevrata de papusar, acesta fiind jucat de seful PSD. intregul scenariu are la baza discursul Vioricai Dancila din Parlamentul European.

VIDEO Un post de televiziune francez a difuzat o emisiune satirica cu Viorica Dancila si Liviu Dragnea. Daca as minti, mi-ar tremura mustata!

Postul francez de televiziune ARTE a difuzat, in cadrul emisiunii 28 minutes, un filmulet in care premierul Viorica Dancila si liderul PSD Liviu Dragnea sunt personaje principale. in scenariul satiric, Dancila este reprezentata drept o papusa manevrata de papusar, acesta fiind jucat de seful PSD. intregul scenariu are la baza discursul Vioricai Dancila din Parlamentul European.

Politikix. De ce da Viorica Dancila din cap

Viorica Dancila a plecat in turneu. Premierul a vizitat Turcia, Emiratele Arabe si Kuweit. S-a intalnit cu inalti oficiali si a incercat sa-i convinga sa investeasca in proiectele pentru care suntem.

Viorica Dancila, vizita in Kuweit

Premierul Viorica Dancila a vizitat, in Kuweit, Centrul Cultural Abdullah Al Salem, Centrul Stiintific, precum si Marea Moschee din Kuwait City, prilej cu care a evocat posibilitatea dezvoltarii relatiilor bilaterale in domeniile cercetarii-inovarii si subliniat ca intreaga comunitate musulmana din Romania a convietuit in pace cu majoritatea crestina.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )