Libnet.ro
UNICEF

12:00

Oficialii FRF, despre posibilitatea plecarii lui Victor Piturca de la echipa nationala in fotbalul arab

Adevărul Adevărul,
Oficialii FRF, despre posibilitatea plecarii lui Victor Piturca de la echipa nationala in fotbalul arab

Dupa ce in ultima saptamana au existat numeroase zvonuri care-l plasau pe Victor Piturca ca antrenor in fotbalul arab, Razvan Burleanu si alti oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal au vorbit despre implicarile contractuale pe care le-ar avea o eventuala mutare a selectionerului Romaniei. continuă pe Adevărul

Oficialii FRF, despre posibilitatea plecarii lui Victor Piturca de la echipa nationla, in fotbalul arab

Dupa ce in ultima saptamana au existat numeroase zvonuri care-l plasau pe Victor Piturca ca antrenor in fotbalul arab, Razvan Burleanu si alti oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal au vorbit despre implicarile contractuale pe care le-ar avea o eventuala plecare a selectionerului Romaniei.

Grecia - Romania, duminica, 21.45, TVR 1 Anghel Iordanescu: Al-Ittihad este foarte interesata de Victor Piturca

Directorul Tehnic al FRF, Anghel Iordanescu, a declarat, vineri, inaintea plecarii nationalei pentru partida cu Grecia, din prima etapa a preliminariilor Euro-2016, ca formatia saudita Al-Ittihad il doreste ca antrenor pe Victor Piturca.

Oficialii Uniunii Europene au discutat despre posibilitatea ca tarile europene sa boicoteze Mondialul de fotbal din Rusia!

Oficialii Uniunii Europene au discutat despre posibilitatea ca tarile europene sa boicoteze Cupa Mondiala in Rusia ca urmare a implicarii militare in Ucraina a statului condus de Vladimir Putin.

Oficialii Uniunii Europene au discutat despre posibilitatea ca tarile europene sa boicoteze Mondialul de fotbal din Rusia

Oficialii Uniunii Europene au discutat despre posibilitatea ca tarile europene sa boicoteze Cupa Mondiala in Rusia ca urmare a implicarii militare in Ucraina a statului condus de Vladimir Putin.

Victor Piturca si Ciprian Marica, despre asteptarile pe care le au de la meciul Grecia - Romania

Victor Piturca si Ciprian Marica au vorbit inainte de meciul pe care Romania il va disputa impotriva Greciei, in cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016. Partida se joaca in Atena, duminica, incepand cu ora 21.

Victor Piturca, inainte de meciul cu Grecia: Avem o presiune in plus dupa ce am ratat calificarea la Mondial

Romania va debuta impotriva Greciei in preliminariile pentru Campionatul European din 2016. Meciul se va disputa duminica, fara spectatori, urmand sa inceapa la ora 21:45. Avem o presiune in plus, mai ales dupa ce am ratat calificarea la Mondial, a precizat Victor Piturca, intr-o conferinta de presa care a avut loc sambata.

Victor Piturca loveste echipa nationala

Victor Piturca nu va pleca singur in Arabia Saudita, ci cu tot cu catel si purcel, tot staff-ul sau de la echipa nationala de fotbal a Romaniei.

Grecia vs Romania: Dorin Goian s-a accidentat - Victor Piturca l-a inlocuit cu Bogdan Mitrea, de la Viitorul

Dorin Goian s-a accidentat in timpul antrenamentului de marti al nationalei Romaniei si ar putea rata partida cu Grecia, de duminica din preliminariile Euro 2016). In locul acestuia, Victor Piturca l-a convocat in ultimul moment pe Bogdan Mitrea, de la Viitorul Constanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )