Libnet.ro
UNICEF

05:00

Oficialii UE se reunesc din nou pentru a finaliza acordul Brexit

Hotnews Hotnews,
 Oficialii UE se reunesc din nou pentru a finaliza acordul Brexit

Oficialii UE se reunesc vineri pentru a finaliza acordul Brexit, urmand sa rezolve si ultimele cerinte ale Spaniei in ceea ce priveste statutul Gibraltarului, informeaza BBC News. continuă pe Hotnews

UPDATE Negocieri Brexit: Oficialii UE nu au ajuns la un acord privind Gibraltarul

Negociatorii din cele 27 de state UE s-au reunit vineri pentru a finaliza acordul Brexit, insa nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind statutul Gibraltarului, informeaza Reuters citand surse diplomatice.

Liderii PSD se reunesc din nou in sedinta dupa refuzul lui Iohannis de a-i accepta pe Vasilescu si pe Laufer in Guvern

Liderii PSD se reunesc in sedinta pentru a stabili noile propuneri pe care i le vor trimite lui Klaus Iohannis. Lia Olguta Vasilescu este din nou pe lista, de data aceasta la Ministerul Dezvoltarii, iar in.

Augustin Zegrean explica situatia Olgutei Vasilescu, refuzata de presedinte pentru Ministerul Transporturilor si propusa din nou pentru alt portofoliu, care nu este nsa vacant

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean explica pentru HotNews situatia Olgutei Vasilescu, respinsa de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, dar propusa de PSD in sedinta de marti seara pentru portofoliul de la Dezvoltare. El spune ca seful statului poate refuza sa o numeasca, pentru ca, desi este vorba despre aceeasi persoana, este prima propunere, fiind vorba despre un alt portofoliu. Postul nu este vacant insa, tot Iohannis fiind cel care a refuzat sa il revoce din functie pe Paul Stanescu. Zegrean mai afirma ca iesirea din situatie ar fi dialogul presedinte - premier, in baza Constitutiei, care arata ca presedintele nu are drept de veto, dar poate cere prim-ministrului sa renunte la propunerea facuta, atunci cand constata ca persoana propusa nu indeplineste conditiile legale pentru exercitarea functiei de membru al Guvernului.

Stirile ProTV: Legea darii n plata s-ar putea modifica din nou. Patania unei femei care a luat n 2007 un credit n franci elvetieni

Legea darii in plata, adoptata acum 2 ani, s-ar putea modifica din nou, dupa ce in Parlament au fost depuse recent mai multe amendamente. Cativa parlamentari anunta conditii mai clare pentru oamenii care vor sa dea casa bancii si sa scape de creditele pe care nu le mai pot duce.

Ce se intampla daca Iohannis refuza din nou propunerile de ministri. Anuntul facut de Dragnea

Liviu Dragnea, presedintele PSD, anunta ca partidul o sa actioneze daca presedintele Klaus Iohannis va refuza din nou propunerile de ministri. in cazul in care refuza, o sa actionam constitutional.

Dorel loveste din nou! Doi muncitori, munca de Sisif cu picatura de apa

Dorel loveste din nou! Doi muncitori din Galati au fost filmati in timp ce adunau cu lopetile apa dintr-o groapa si o transportau apoi cu roaba ca sa o arunce intr-un canal. intreaga operatiune era.

Persoanele fizice trebuie sa notifice Fiscul daca pleaca din tara pentru mai mult de 183 de zile

Persoanele fizice care pleaca din tara pentru o perioada sau mai multe perioade de sedere in strainatate care depasesc in total 183 de zile, pe parcursul oricarui interval de 12 luni consecutive, au obligatia completarii si depunerii formularului Chestionar pentru stabilirea rezidentei fiscale a persoanei fizice la plecarea din Romania, anunta ANAF. Anuntul vine dupa ce pe retelele de socializare a aparut o poza a unui document primit de o persoana care a avut venituri in Islanda, iar Fiscul a cerut sa depuna o declaratie.

Iohannis merge duminica la reuniunea extraordinara a Consiliului European privind acordul Brexit

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la reuniunea extraordinara a Consiliului European in care ar urma sa fie aprobat proiectul de Acord al retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza Administratia Prezidentiala.

BCE, in negocieri avansate cu 25 de banci pentru licente post-Brexit

Un numar de 25 de banci poarta discutii avansate cu Banca Centrala Europeana BCE) pentru a-si mentine prezenta in UE dupa ce Marea Britanie va iesi din blocul comunitar, a declarat ieri Daniele Nouy, presedintele Mecanismului Unic de Supraveghere SSM), infiintat sub tutela BCE, transmite Reuters.

Sindicalistii de la metrou ameninta din nou cu greva. Cand ar putea avea loc

Sindicalistii de la metrou nu renunta la greva generala. Acestia se pregatesc sa reia demersurile legale pentru a putea declansa greva generala, luna viitoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )