Libnet.ro
UNICEF

19:00

Oficialul responsabil de planul pentru pace din Orientul Mijlociu al presedintelui Trump paraseste Casa Alba

Hotnews Hotnews,
 Oficialul responsabil de planul pentru pace din Orientul Mijlociu al presedintelui Trump paraseste Casa Alba

Jason Greenblatt, oficialul responsabil de planul de pace pentru Orientul Mijlociu al administratiei Trump, va parasi Casa Alba, potrivit anuntului de joi al presedintelui, scrie CNBC. continuă pe Hotnews

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete. Avertizarea e valabila pana la ora 22

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti dupa-amiaza doua atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Suceava, Iasi si Neamt, valabile pana la ora.

Ministerul Finantelor: inrolarea in SPV este o facilitate optionala pentru romanii din diaspora

Propozitia identificarea contribuabililor la misiunile diplomaticeoficiile consulare ale Romaniei din referatul proiectului de ordin se refera la indeplinirea procedurii de confirmare a identitatii contribuabililor, care solicita inregistrarea in SPV, informeaza Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

Veste proasta pentru antreprenorii din Bucuresti: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de cate 50.000 Euro

Programul Startup City, prin care antreprenorii aspiranti din Capitala ar fi putut sa obtina fonduri nerambusrabile de cate 50. 000 de euro, este blocat, pentru ca Primaria Bucuresti si Consiliul General nu au buget alocat pentru aceasta schema de finantare locala.

Doi indivizi au fost condamnati la Londra pentru ucidere din culpa in cazul Tudor Simionov

Doi indivizi au fost condamnati pentru uciderea lui Tudor Simionov, un canotor roman omorat pe 1 ianuarie 2019 la Londra, in timp ce lucra ca agent de securitate la un club, insa principalul suspect este in continuare cautat de autoritati, existand informatii ca ar fi fugit in Maroc dupa atac, potrivit Mediafax.

FOTO. Consultatii gratuite pentru locuitorii din satele izolate din Delta Dunarii

Medici militari ai Fortelor Navale Romane si personal medical al Garzii Nationale din statul Alabama.

Peste 114.000 de participanti la Afterhills 2019. Biletele pentru editia din 2020 s-au pus in vanzare

Afterhills, festivalul din regiunea Moldovei, a incheiat cea de-a treia editie cu peste 114. 000 de participanti. Anul acesta, fiecare zi de festival a avut peste 15. 000 de participanti, cu un varf de 22. 000 de oameni indragostiti de muzica si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )