Libnet.ro
UNICEF

10:15

Veste proasta pentru antreprenorii din Bucuresti: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de cate 50.000 Euro

Hotnews Hotnews,
 Veste proasta pentru antreprenorii din Bucuresti: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de cate 50.000 Euro

Programul Startup City, prin care antreprenorii aspiranti din Capitala ar fi putut sa obtina fonduri nerambusrabile de cate 50. 000 de euro, este blocat, pentru ca Primaria Bucuresti si Consiliul General nu au buget alocat pentru aceasta schema de finantare locala. continuă pe Hotnews

Veste proasta pentru Simona Halep. Scenariul cel mai pesimist, dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a mai primit o veste proasta, dupa eliminarea de la US Open. Sportiva noastra poate fi depasita in clasamentul WTA de Elina Svitolina, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New York. Scenariul cel mai pesimist pentru Halep este sa ajunga pe locul 6 la finalul competitiei din Statele .

Care sunt principalele obligatii fiscale pentru antreprenorii din Romania in luna septembrie

Plata impozitelor si depunerea formularelor fiscale reprezinta unele dintre cele mai importante responsabilitati de care antreprenorii cu afaceri deschise in Romania trebuie sa tina cont.

O profesoara de romana din Bucuresti, mesaj contrariant pe Facebook: imi cer iertare elevilor mei de clasa a VII-a si parintilor lor

O profesoara de romana din Bucuresti a publicat un mesaj contrariant pe Facebook pentru elevii sai la inceput de scoala. Dascalul isi cere scuze cu anticipatie pentru viitoarele dezamagiri cu care se vor.

Admitere la Academia de Studii Economice din Bucuresti - septembrie 2019 - la programele de studii universitare de licenta, masterat, doctorat.

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Romania, conform celui mai apreciat clasament - Top Shanghai 2019, este o universitate competitiva, dinamica, responsabila si implicata in mediul economico-social, avand cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone. Studentii ASE au un viitor sigur, peste 80% dintre absolventii sai se angajeaza in mai putin de 3 luni de la terminarea facultatii.

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete. Avertizarea e valabila pana la ora 22

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti dupa-amiaza doua atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Suceava, Iasi si Neamt, valabile pana la ora.

Viorica Dancila, catre pensionari: E ziua demnitatii. Sunt bani de pensii. Unii au invatat sa conjuge doar verbul a taia

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat duminica, pe pensionarii din PSD, ca guvernul pe care il conduce ii va sprijini intotdeauna, ca le va fi un partener, ca exista bani pentru pensii, si a adaugat ca nu.

Seceta din Australia: Veste buna pentru furnizorii de grau din regiunea Marii Negre

Seceta din Australia ar putea duce la o scadere de 10% a recoltei de grau fata de precedentele estim.

Cum a cheltuit Primaria Capitalei 5,6 milioane de lei pentru reclama si publicitate despre consolidarea cladirilor din Bucuresti

O reclama la televizor despre sporul si elanul Primariei Municipiului Bucuresti in consolidarea cladirilor risc seismic a costat 5,6 milioane de lei, dezvaluie activista Irina Zamfirescu de la ActiveWatch. Potrivit acesteia, 5,1 milioane lei au fost alocati din bugetul Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, iar 500 mii lei de la Compania Municipala Consolidari. Irina Zamfirescu mai spune ca in trei ani au fost finalizate lucrarile de consolidare la 6 cladiri, fara a fi, insa, receptionate.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora despre vinietele pentru circulatia in Bucuresti. Se schimba din nou proiectul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca proiectul despre vinietele pentru circulatia in Bucuresti se modifica din nou. Vizati suntsoferii care locuiesc in Bucuresti, dar care au masini.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )