Libnet.ro
UNICEF

17:45

Oficiile postele, inchise luni, 17 iunie, a doua zi de Rusalii

Adevărul Adevărul,
Oficiile postele, inchise luni, 17 iunie, a doua zi de Rusalii

Compania Nationala Posta Romana aduce la cunostinta clientilor sai ca programul de lucru al subunitatilor postale din mediul urban si rural va suferi modificari in perioada Sarbatorilor de Rusalii. continuă pe Adevărul

HOROSCOP SPECIAL: Ce influenta are pentru zodia ta LUNA PLINA CAPSUNIE in Sagetator de luni 17 iunie 2019? Este ultima Luna plina inainte de ECLIPSELE verii!

Luna plina a lunii iunie 2019 are loc luni 17 iunie si este numita Luna plina capsunie. Luna plina primeste cate o alta porecla in fiecare luna; cea din iunie poarta numele capsunilor intrucat coincide cu sezonul.

Targul de Rusalii, editia VI-a 15-17 iunie 2019

In perioada 15-17 iunie 2019, la Targoviste, are loc Targul de Rusalii, editia a VI-a, eveniment menit sa aduca din lumea satului traditional, in inima orasului, una din cele mai importante sarbatori - Mosii de Vara.

Centrele de Relatii cu Clientii CEZ, inchise luni

Centrele de Relatii cu Clientii CEZ isi intrerup activitatea in data de 17 iunie 2019, anunta CEZ Romania printr-un comunicat de presa.

HOROSCOP 17 IUNIE. Sansa unica pentru una dintre zodii!

Horoscop 17 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop Berbec. Apare o piedica greu de trecut din cauza carora multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o.

HOROSCOP 17 iunie. Gemenii iau o decizie fabuloasa. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate

Horoscop17 iunie Berbec Daca esti atent, astazi poti echilibra in mod armonios cerintele practice ale vietii de familie cu necesitatea de a te bucura de viata, imbinand utilul cu placutul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )