Libnet.ro
UNICEF

20:30

Oficiul pentru Migratie din Republica Dominicana nu a inregistrat sosirea fostului rege al Spaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oficiul pentru Migratie din Republica Dominicana nu a inregistrat sosirea fostului rege al Spaniei

Oficiul pentru Migratie din Republica Dominicana nu a inregistrat sosirea in aceasta tara a fostului rege Juan Carlos al Spaniei, a declarat marti pentru Reuters departamentul pentru media al biroului, preluat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos s-ar fi exilat in Republica Dominicana, la o familie bogata de proprietari de plantatii de trestie de zahar

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos ar fi in Republica Dominicana dupa ce si-a anuntat plecarea in exil, in contextul in care este vizat de o ancheta de coruptie in tara sa si in Elvetia, dezvaluie marti cotidienele La Vanguardia si ABC, fara sa-si precizeze sursele.

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos, in Republica Dominicana, la o familie de proprietari de plantatii de trestie de zahar

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos a plecat in Republica Dominicana dupa ce si-a anuntat plecarea in exil, in contextul in care este vizat de o ancheta de coruptie, dezvaluie marti cotidienele L.

VIDEO Cum intra in Italia, in ciuda restrictiilor, cetatenii din Republica Moldova

Cetatenii din Republica Moldova sunt subiect de reportaje in presa italiana, in conditiile in care intrarea lor in Italia este interzisa pe fondul crizei sanitare provocate de coronavirus, scrie Mediafax. Jurnalistii de la cotidianul La Repubblica si de la cotidianul Il Giornale descriu cum este incalcata legea pe ruta Chisinau-Roma.

Republica Dominicana: Regele Spaniei Juan Carlos nu a intrat pe teritoriul nostru

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos, care si-a anuntat decizia de a pleca in exil, nu a intrat pe teritoriul Republicii Dominicana, contrar acuzatiilor din ziarele spaniole, a anuntat marti Directia Dominicana a Migratiei, potrivit AFP.

FRANTA: Presedintele Macron promite bonusuri pentru ingrijitorii din domeniul asistentei sociale

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat marti ca cei 320. 000 de lucratori sociali la domiciliu ai tarii vor primi fiecare un bonus de 500 de euro pentru eforturile depuse timpul crizei COVID-19, un pachet in valoare totala de 160 de milioane de euro, relateaza EFE si Reuters, preluat de Agerpres.

Ce ar insemna un an scolar cu sistem mixt pentru elevii din Romania

Structuraanului scolar2020- 2021 sufera modificari importante din cauza pandemiei de coronavirus. Scolariivor incepe cursurile indata de 14septembrie 2020, iar anul scolar , care se.

Germania construieste prima statie de alimentare cu hidrogen pentru trenuri din lume

Prima statie de alimentare cu hidrogen a trenurilor de pasageri va fi construita in localitatea Bremervoerde din Saxonia Inferioara. Demararea proiectului este prevazuta pentru luna septembrie 2020, informeaza un comunicat de presa remis, astazi, de Alstom Group.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )