Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un om OK. Nadia Comaneci, declaratii despre Donald Trump, presedintele ales al SUA

B1 B1,
Un om OK. Nadia Comaneci, declaratii despre Donald Trump, presedintele ales al SUA

Nadia Comaneci a declarat recent intr-un interviu ca actualul presedinte american Donald Trump este un om OK si a evitat sa vorbeasca despre viitorul acestuia la presedintia Statelor Unite, an. continuă pe B1

Apel catre Donald Trump pentru iertarea lui Julian Assange

Sustinatori ai lui Julian Assange, care a dezvaluit, prin intermediul site-ului WikiLeaks, o serie de documente sensibile despre politica americana, au lansat o petitie catre Donald Trump, presedintele ales al Statelor Unite, pentru iertarea avertizorului de integritate australian, care se afla in prezent in exil la Ambasada Ecuadorului de la Londra.

Viitorul vicepresedinte Mike Pence preia conducerea echipei de tranzitie a lui Donald Trump

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, l-a schimbat pe seful echipei sale de tranzitie. Postul ii revine acum viitorului vicepresedinte Mike Pence, care il inlocuieste astfel pe guvernatorul de New Jersey, Chris Christie, noteaza DPA.

Comentariul Nadiei Comaneci despre victoria lui Donald Trump la presedintia SUA: Un om OK

Nadia Comaneci a declarat recent intr-un interviu recent ca actualul presedinte american Donald Trump este un om OK si a evitat sa vorbeasca despre viitorul acestuia la presedintia Statelor Un.

Donald Trump intentioneaza sa numeasca la Curtea Suprema judecatori anti-avort si favorabli detinerii armelor de foc

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, intentioneaza sa numeasca la Curtea Suprema judecatori anti-avort si favorabili detinerii armelor de foc. In plus, Trump condamna agresiunile asupra minoritatilor ai a anuntat ca nu va reveni asupra principiului casatoriei intre persoane de acelasi sex, pe care il considera un subiect inchis. Presedintele ales al SUA a facut aceste declaratii intr-un interviu acordat CBS si dat publicitatii duminica, potrivit AFP.

FOTO Nadia Comaneci a implinit ieri 55 de ani. Zeita de la Montreal face furori pe plaja si la aceasta varsta

Nadia Comaneci este cea mai buna gimnasta a lumii din toate timpurile si se bucura de popularitate pe toate meridianele globului.

Nadia Comaneci implineste 55 de ani. Fosta gimnasta a primit sute de mesaje de felicitare pe pagina sa Facebook

Nadia Comaneci implineste sambata 55 de ani si inca din cursul noptii raspunde la sute de mesaje de felicitare din partea sportivilor, fanilor sau federatiilor sportive, aniversarea sa din 2016 avand loc la 40 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii, dar si la 20 de ani de la casatoria cu Bart Conner si 10 ani de la nasterea fiului lor, Dylan.

Este ziua Zeitei de la Montreal. Sportiva de 10, Nadia Comaneci, implineste 55 de ani

In 12 noiembrie 1961 s-a nascut Nadia Comaneci, prima gimnasta din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastica. Este castigatoare a cinci medalii olimpice de aur.

Donald Trump si Barack Obama au discutat, in prima lor intalnire la Casa Alba, despre Orientul Mijlociu si Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si succesorul sau, Donald Trump, au vorbit despre Orientul Mijlociu si Coreea de Nord, in prima lor intalnire la Casa Alba, un eveniment care a dat startul procesului de tranzitie ce se va incheia pe 20 ianuarie cu investitura republicanului, anunta Agerpres, citand EFE.

Vladimir Putin si Donald Trump si-au exprimat intentiade a relua cooperarea in avantajul ambelor state, intr-o convorbire telefonica

Seful statului rus, Vladimir Putin, si presedintele ales al SUA, Donald Trump, au discutat, luni, despre viitoarea relatie dintre cele doua state, in cadrul unei conversatii telefonice, a informat Kremlinul.

Donald Trump renunta la salariul prezidential. Presedintele ales al SUA sustine ca suma nu inseamna mare lucru pentru el

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca, pe perioada mandatului, va renunta la salariul prezidential. Totodata, el a precizat ca nici nu cunoaste suma pe care ar primi-o, in calitate de al 45-lea presedinte american.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )