Libnet.ro
UNICEF

08:00

Olanda: Doi raniti in urma unui atac cu cutitul, comis intr-un supermarket din Haga. in magazin a avut loc si un incendiu (VIDEO)

B1 B1,
Olanda: Doi raniti in urma unui atac cu cutitul, comis intr-un supermarket din Haga. in magazin a avut loc si un incendiu (VIDEO)

Un atac cu cutitul si un incendiu au avut loc, miercuri, intr-un supermarket in orasul olandez Haga, doua persoane fiind ranite in urma incidentului, anunta Politia, potrivit Daily Mail, care citeaza. continuă pe B1

Furie la Teheran dupa asasinarea lui Fakhrizadeh. Un jurnalist propune razbunarea omului de stiinta cu lansarea unui atac asupra unui oras din Israel

Un jurnalist iranian cunoscut pentru comentariile sale acide la adresa Israelului propune lansarea unui atac asupra orasului Haifa, de la Marea Mediterana, in cazul in care se adevereste ca statul evreu este implicat in asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh.

VALCEA: Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

O persoana este in stare grava si patru au fost ranite usor in urma unui accident rutier produs in cursul noptii trecute pe DN67, la Copacelu, intre un autoturism si un autobuz cu pasageri, au anuntat, marti, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Valcea, scrie Agerpres.

Atac sangeros in Germania. Doi morti si 10 raniti, dupa ce o masina a lovit intentionat mai multe persoane

Mai multe persoane au fost ranite, marti, in urma unui atac care a avut loc in zona pietonala Trier.

Tragedie in Petrosani. Un barbat a murit in urma unui incendiu care i-a cuprins locuinta

Un inceniu a cuprins locuinta unui barbat din Petrosani, care a lasat nesupravegheata o soba pe lemne. Locatarul a murit.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )