Libnet.ro
UNICEF

00:07

Olanda, Rusia si Ucraina, printre tarile calificate in finala Eurovision

România Liberă România Liberă,
Olanda, Rusia si Ucraina, printre tarile calificate in finala Eurovision

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt cele 10 tari calificate in finala Eurovision Song Contest 2014, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, marti, de semifinala care s-a desfasurat pe scena BW Hallerna din Copenhaga, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO EUROVISION 2014, semifinala 1: Olanda, Rusia si Ucraina - printre tarile calificate in finala de la Copenhaga

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt cele 10 tari calificate in finala Eurovision Song Contest 2014, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, marti, de semifinala 1 care s-a desfasurat pe scena BW Hallerna din Copenhaga, anunta Mediafax.

Primele zece tari calificate in finala Eurovision 2014

Zece tari s-au calificat in finala Eurovision de sambata. Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaijan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt, in ordine aleatorie, primele zece tari calificate pentru finala din 10 mai a Eurovision Song Contest 2014. Miercuri, 7 mai, Paula Seling OVI sustin doua repetitii cu public, in regim de direct, cea de-a doua fiind notata de juriul international, urmand ca in semifinala din 8 mai Romania sa intre in concurs pe pozitia 15.

Dezamagire pentru Moldova. Cristina Scarlat a ratat calificarea in finala Eurovision 2014

Reprezentanta Republicii Moldova, Cristina Scarlat, nu a reusit sa treaca in finala Eurovision 2014, care va avea loc pe 10 mai, la Copenhaga.

Ce tari s-au calificat aseara in finala Eurovision! Iata cu cine ne vom lupta! VIDEO

Prima semifinala Eurovision a avut loc aseara la Copenhaga. Din cei 16 participanti, doar zece s-au calificat in marea finala de sambata. Cu acestia, plus reprezentantii tarilor organizatoare, se vor lupta Paula Seling si Ovi daca vor trece de cea de-a doua semifinala de joi seara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )