Libnet.ro
UNICEF

14:15

Olanda: Tot mai multe persoane consuma OXID DE AZOT ca drog recreativ. Autoritatile cer interzicerea gazului

B1 B1,
Olanda: Tot mai multe persoane consuma OXID DE AZOT ca drog recreativ. Autoritatile cer interzicerea gazului

Olanda, una dintre cele mai permisive tari in privinta consumuluid e droguri, se confrunta cu o situatie neobisnuita. Autoritatile vor sa restrictioneze comercializarea oxidului de azot, cunoscut si sub d. continuă pe B1

Scandal in Olt, intre mai multe persoane, dupa un conflict in trafic

Un scandal intre mai multe persoane a avut loc vineri seara intr-o comuna din judetul Olt, dupa un c.

Imagini socante filmate in Ilfov. Mai multe persoane s-au luat la bataie; au si lovit intentionat alte masini

Bataie violenta in localitatea Dascalu, Ilfov. Mai multe persoane s-au luat la bataie, vineri seara, in plina strada. S-au atacat chiar si cu masinile, potrivit martorilor. Totul ar fi pornit de la un .

Interventie ca in filme in Constanta: Un tanar MASCAT si inarmat cu doua cutite a atacat mai multe persoane. Politistii l-au impuscat (VIDEO)

Scene dramatice, vineri dimineata, pe strazile din Navodari. Un tanar de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite, a atacat mai multe persoane, printre care si un politist care a vrut sa-l.

Escrocherie pe Facebook. Cum un tanar din Soroca a inselat mai multe persoane si a obtinut fraudulos 42 mii de lei

Un tanar in varsta de 20 de ani, din raionul Soroca, a fost retinut pentru comiterea mai multor escrocherii prin intermediul Facebook. Victimele s-au dovetit a fi persoane care isi vindeau bunurile pe reteaua respectiva de socializare.

HOROSCOP 11 august 2019. Berbecii au ajuns la un punct de cotitura, Gemenii comunica tot mai bine

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 11 AUGUST 2019 ; azi este o zi plina si ocupata din punct de vedere astrologic, cu multe tranzite importante. Mai intai, Jupiter, planeta norocului si oportunitatilor,.

Accident grav pe DN 13: mai multe victime. Traficul este paralizat

Accident pe DN13 Brasov -Targu Mures. Cinci persoane au fost ranite dupa ce o masina s-a izbit de un TIR intr-o curba la iesirea din localitatea Rupea spre Sighisoara. Din informatiile pe care le.

Vor mai putea soferii care fac ridesharing sa lucreze cu mai multe aplicatii in paralel: Uber, Bolt sau Clever? Si cat ii costa adaptarea la noua lege

Costurile de certificare pentru soferii care vor sa faca ridesharing ar putea ajunge la circa 700 de lei pentru o valabilitate de trei ani), spun reprezentantii Uber. Cum vad ei problema soferilor care vor sa fie parteneri pentru mai multe aplicatii.

Hot depistat dupa ce a furat din mai multe cabinete medicale

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Drobeta Turnu Severin au retinut un barbat in varsta de 43 de ani din municipiu, banuit de sustragerea mai multor bunuri din incinta a trei cabinete medicale de pe raza municipiului.

Ziua cu cele mai multe zboruri din an. Care sunt cele mai aglomerate aeroporturi si linii aeriene si cum va fi pe 23 august

Vineri, 9 august 2019, este cea mai aglomerata zi din an, 17 milioane de pasageri fiind imbarcati in 115. 500 de avioane, se arata intr-o statistica realizata de una dintre companiile de analiza si previziuni in industria aeronautica.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )