Libnet.ro
UNICEF

18:45

Oldtimer: Cele mai cautate masini clasice in Romania sunt de productie americana din anii 145;60-145;70

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oldtimer: Cele mai cautate masini clasice in Romania sunt de productie americana din anii 145;60-145;70

Cele mai cautate masini clasice in Romania sunt cele de productie americana din anii 60-70, pentru ca au aparut in multe filme hollywoodiene si poate pentru ca au un pret mai mic decat cele europene, spune Catalin-Cedric Ghigea,. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai cautate masini clasice in Romania sunt de productie americana din anii 60-70

Cele mai cautate masini clasice in Romania sunt cele de productie americana din anii 60-70, pentru ca au aparut in multe filme hollywoodiene si pentru ca au un pret mai mic decat cele europene, spune Catalin-Cedric Ghigea, proprietarul Oldtimer Studio, firma infiintata in urma cu 12 ani pentru restaurarea masinilor clasice, intr-un interviu acordat Wall-Street. ro.

Cum distrug turistii cele mai frumoase pesteri din Romania

Speologii romani si norvegieni vor studia efectele pe care vizitele turistilor le au asupra microclimatelor din cinci dintre cele mai importante pesteri din Romania.

ANOFM: Peste 19.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 19. 000 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Ialomita, Suceava, Mehedinti , informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai bune telefoane de pe piata, disponibile in Romania. Preturile pornesc de la 3.000 de lei

Cele mai asteptate telefoane ale toamnei pot fi precomandate si in Romania de o saptamana incoace. Samsung si Apple vor fi unele dintre cele mai bine vandute terminale in aceasta perioada.

Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de specialiste. Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu. Imi place familia ta Femeile au ab.

Bucuresti 555 - Cele mai utile aplicatii pentru Capitala Romaniei

Zilele Bucurestiului au loc weekend-ul acesta, cu ocazia evenimentului Bucuresti 555. Astfel, Capitala tarii organizeaza mai multe evenimente. Noi va spunem care sunt aplicatiile cele mai bune daca esti bucurestean sau daca locuiesti aici.

Bucuresti 555: Descarca cele mai folositoare aplicatii in Capitala

Zilele Bucurestiului au loc weekend-ul acesta, cu ocazia evenimentului Bucuresti 555. Astfel, Capitala tarii organizeaza mai multe evenimente. Noi va spunem care sunt aplicatiile cele mai bune daca esti bucurestean sau daca locuiesti aici. in perioada 19-21 septembrie, Bucurestiul aniverseaza peste jumatate de mileniu de atestare documentare, prilej de sarbatoare pentru toti locuitorii orasului. Astfel, timp de trei zile si trei nopti, parcurile, arterele principale din Capitala si cele mai vechi cladiri isi vor deschide portile si vor fi inundate [].

Playtech TV Cele mai bune aplicatii pentru elevii de liceu [VIDEO]

Playtech de la Focus de pe Prima TV a adus sambata aceasta cele mai interesante aplicatii pentru elevii de liceu. Abia a inceput scoala, asa ca ne-am gandit sa va spunem cum puteti fi elevi mai buni. Am ales trei aplicatii educationale si care trec dincolo de scenariul in care tableta si smartphone-ul sunt folosite doar pentru distractie. Asadar, iata o descriere succinta a aplicatiilor prezentate in rubrica de la jurnalul de stiri Focus. Elevate e un antrenor pentru creierul [].

Vocea Romaniei, episodul doi:lupta pentru cele mai bune voci continua in aceasta seara, la Pro TV

Vocea Romaniei continua in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, cu o revenire muzicala spectaculoasa. Deciziile neasteptate ale concurentilor, insotite de replicile taioase ale antrenorilor si reactiile zgomotoase ale publicului sunt doar cateva dintre coordantele episodului doi. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale serii.

Sandra transmite un mesaj publicului roman: Voi canta toate hiturile si cele mai indragite piese de pe ultimele albume

Sandra transmite un mesaj publicului roman cu ocazia concertului pe care il va susaine in Bucuresti. Dragii mei prieteni, ma simt foarte bine! Acum sunt in vacanta in Ibiza. Pentru frumoasa reintalnire cu voi am sa va interpretez cu bucurie toate hiturile si cele mai indragite piese de pe ultimele albume. Abia astept sa ne vedem pe data de 2 decembrie 2014, in Bucuresti. Va sarut pe toti!, Sandra .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )