Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ole Einar Bjoerndalen, sportivul cele mai multe medalii din istoria JO de iarna.

România Liberă România Liberă,
Ole Einar Bjoerndalen, sportivul cele mai multe medalii din istoria JO de iarna.

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13 trofee, informeaza Mediafax. Bjoerndalen l-a depasit astfel pe compatriotul sau, fondistul Bjoern Daehlie in fruntea clasamentului, cei doi avand cate 12 medalii castigate la Jocurile Olimpice. Ole Einar Bjoerndalen a obtinut in cursa de miercuri cea de-a opta medalie de aur, care li se . continuă pe România Liberă

Norvegianul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna

Biatlonistul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, dupa ce a ajutat echipa Norvegiei sa cucereasca medalia de aur in proba de stafeta mixta de la.

Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria JO de iarna, cu 15 trofee

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13.

Bucurestenii din Sectorul 1 au cele mai multe locuri de parcare la dispozitie din oras

Cele mai multe locuri de parcare amenajate de administratiile locale din Capitala este in Sectorul 1. Aici, oamenii au la dispozitie, pe langa cele 8. 000 de locuri de resedinta, alte 100. 000 de locuri oferite in mod gratuit.

Britanicii se tem de invazie, dar cauta mii de angajati romani: in ce domenii sunt cele mai multe joburi

Cele mai multe oferte de munca in strainatate pentru romani vin din Marea Britanie. Astfel, potrivit informatiile de pe Tjobs. ro, portal de recrutare specializat pe oferte din strainatate, sunt peste 6. 000 de oferte de job-uri in Marea Britanie postate pe site.

Creditele acordate in ianuarie, cele mai multe din ultimii 4 ani

Banchile din China au acordat, luna trecuta, cele mai multe credite din ultimii patru ani, totalizand 217 miliarde de dolari 1. 32 de miliarde de yuani), depasind de peste trei ori nivelul din decembrie, semn ca economia chineza este departe de a isi frana cresterea, transmite publicatia Financial Times, citand banca centrala a Chinei.

Primaria Iasi vrea sa monteze camere de luat vederi in cimitir dupa ce s-au sesizat tot mai multe furturi

Primaria ieseana intentioneaza sa monteze camere de supraveghere in cimitirul Petru si Pavel, unul dintre cele mai mari cimitire din Moldova, dupa ce tot mai multi ieseni s-au plans de disparitia florilor,.

Violentele se extind in mai multe orase ucrainene.

Protestele violente s-au extins si in alte localitati ale Ucrainei, in special in cele din vestul tarii. Manifestantii au asediat cladirile administratiilor locale din Ivano-Frankovsk, Lvov si Ternopol, dar si alte cladiri guvernamentale, anunta http://www. publika. md. La Lvov, zeci de manifestanti, care purtau cagule au asediat cladirea procuraturii generala dar si o unitatea militara a Ministerului de Interne. Protestatarii au spart geamurile constructiei si au blocat intrarile cu mai multe .

Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Se circula greu pe A2

Mai multe judete din tara se afla, duminica, sub cod galben de ceata care va determina scadea vizibilitatii, izolat, sub 50 de metri. Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe Autostrada Bucuresti Constanta A2).

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, duminica, sub cod galben de ceata care va determina scadea vizibilitatii, izolat, sub 50 de metri. Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe Autostrada Bucuresti Constanta A2).

Perchezitii DNA la mai multe firme din tara. Prejudiciul: zeci de milioane de euro.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza perchezitii in mai multe judete si verifica mai multe societati comerciale pentru posibile fapte de evaziune fiscala de zeci de milioane de euro, informeaza Agepres. Citeste si: Perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi. Membrii unui clan interlop, vizati de ancheta Actiunea este a Serviciului Teritorial Targu Mures, iar potrivit acelorasi surse, evaziunea fiscala s-ar fi savarsit printr-un sistem ingenios .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 5,2855 seconds )