Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Barna, sotia lui Dan Barna, i-a jignit pe membrii USR, in timpul unei sedinte informale. Cum i-a numit

Playtech Playtech,
Olguta Barna, sotia lui Dan Barna, i-a jignit pe membrii USR, in timpul unei sedinte informale. Cum i-a numit

Azi, 12 noiembrie, romanii au putut vedea ce similitudini exista intre Olguta Vasilescu si Olguta Barna. in cadrul unei sedinte informale, sotia lui Dan Barna i-a jignit pe membrii Uniunii Salvati Romania. Cum i-a numit aceasta? Olguta Barna i-a jignit pe membrii USR Ziua de marti a surprins un discurs de prima-doamna din partea sotiei . continuă pe Playtech

Stenograma. Dialogul dintre liderii USR in care a intervenit Olguta Barna. Sotia mea e frustrata de colegii care n-au ridicat un deget, dar ne umplu de ...

Olguta Barna, sotia presedintelui USR Dan Barna, a intervenit intr-o discutie a liderilor USR purtata pe internet, in care era analizat esecul de la prezidentiale. Olguta Barna i-a criticat pe liderii USR ostili sotului sau: Stelian Ion, Cristian Seidler si Cosette Chichirau.

Discurs de prima-doamna. Ce au in comun Olguta Vasilescu si Olguta Barna? Limbajul vulgar. Cum i-a numit sotia lui Dan Barna pe membrii USR

Olguta Barna, sotia liderului USR Dan Barna, a intervenit intr-o sedinta a conducerii partidului, jignindu-i pe membrii USR care n-au tras in campanie pentru sotul sau. Liderii USR au analizat aseara, prin zoom meeting, rezultatul alegerilor.

Un nou scandal zguduie USR. Sotia lui Dan Barna, acuzata ca i-a jignit pe liderii partidului

Un alt scandal zguduie USR si aduce prim plan problemele de imagine ale liderului partidului Dan Barna. Sotia acestuia este acuzata de mai multi lideri ai partidului ca luni seara, intr-o video conferinta pr.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Dan Barna a votat la o sectie din Sibiu. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale a venit insotit de sotia lui. Olguta Dana Totolici a.

APARITIE SPECTACULOASA! Cum S-A iMBRACAT SOTIA lui Dan Barna la vot. DOAMNA iN ROSU a intors toate privirile! (FOTO, VIDEO)

Aparitie spectaculoasa a sotiei lui Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale. VEZI GALERIA FOTO AICI Olguta Dana Totolici a votat duminica alaturi de sotul ei, la o sectie din Sibiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )