Libnet.ro
UNICEF

14:00

Olguta Vasilescu il contrazice pe Marcel Ciolacu: Sorina Pintea nu a fost suspendata din partid!

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu il contrazice pe Marcel Ciolacu: Sorina Pintea nu a fost suspendata din partid!

Olguta Vasilescu sustine ca informatia aparuta in spatiul public, conform careia Sorina Pintea a fost suspendata din PSD, nu este adevarata. continuă pe Antena3

UPDATE Sorina Pintea a fost suspendata din PSD. Marcel Ciolacu: Cine are mandat de arestare sau condamnare in prima instanta e suspendat automat

Liderii PSD au suspendat-o, marti, din partid pe fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea. Ei au acceptat propunerea presedintelui organizatiei din Maramures a PSD.

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest si dusa la Policlinica MAI VIDEO

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost condusa intr-un centru medical de diagnostic si tratament, din reteaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate.

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost suspendata marti din PSD, dupa ce liderii formatiunii au acceptat o propunere a presedintelui organizatiei PSD Maramures.

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest pentru a fi dusa la spital

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii in Guvernul PSD, a fost dusa din nou la spital, marti sear.

Marcel Vela, despre Sorina Pintea: I s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar de la Mioveni, dar a refuzat

Sorinei Pintea i s-a propus sa fie transferata in Spitalul Penitenciar din Mioveni insa a refuzat acest lucru, a anuntat, miercuri, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela. in aceste.

Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata: Ajunge! Tortura umana trebuie sa dispara

Dupa ce Sorina Pintea a fost preluata de agentii de politie, un mesaj dur s-a lansat pe pagina ei de Facebook. Prin ce a trecut fostul Ministru al Sanatatii in drumul spre sectia de politie? Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata Fostul Ministru al Sanatatii, este acum arestata pentru o perioada de .

DNA, primele declaratii despre modul in care Sorina Pintea a fost tratata. Procurorii se spala pe maini

Biroul de Informare si Relatii Publice al DNA a facut astazi declaratii cu privire la modul in care Sorina Pintea a fost transportata si tratata zilele trecute , in vederea unei consultatii medicale.

Victor Costache despre Sorina Pintea: Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Am sa discut cu ministrul de Interne, trebuie adaptate procedurile

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri despre Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii arestat preventiv pentru 30 de zile in urma unui flagrant de luare de mita, ca este regretabil sa incatusam oameni bolnavi. Victor Costache spune ca nu a vazut imaginile cu Sorina Pintea, dar a aflat despre ele de la jurnalisti: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile.

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a fost suspendata din PSD de catre liderii formatiunii politice. Acestia au acceptat propunerea presedintelui organizatiei din Maramures a PSD.

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD: Decizia, luata de liderii partidului in sedinta informala de marti

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD. Decizia a fost luata in sedinta informala de marti, la propunerea sefului organizatiei din Maramures. Liderii social-democrati au stabilit in sedinta CEx.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )