Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest si dusa la Policlinica MAI VIDEO

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest si dusa la Policlinica MAI VIDEO

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost condusa intr-un centru medical de diagnostic si tratament, din reteaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, scoasa din nou din arest si dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost dusa, din nou, marti seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunta Politia Capitalei.

UPDATE Sorina Pintea a fost suspendata din PSD. Marcel Ciolacu: Cine are mandat de arestare sau condamnare in prima instanta e suspendat automat

Liderii PSD au suspendat-o, marti, din partid pe fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea. Ei au acceptat propunerea presedintelui organizatiei din Maramures a PSD.

Sorina Pintea a fost scoasa din arest si dusa din nou la spital

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa la spital, la Policlinica MAI, pentru o serie de investigatii, pentru a doua oara in aceasta saptamana.

Sorina Pintea a demisionat din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare

Sorina Pintea a demisionat, din arest, din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare.

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost suspendata marti din PSD, dupa ce liderii formatiunii au acceptat o propunere a presedintelui organizatiei PSD Maramures.

Imagini cu Sorina Pintea incatusata si cu lacrimi in ochi

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa din nou la spital din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta.

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a fost suspendata din PSD de catre liderii formatiunii politice. Acestia au acceptat propunerea presedintelui organizatiei din Maramures a PSD.

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD: Decizia, luata de liderii partidului in sedinta informala de marti

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD. Decizia a fost luata in sedinta informala de marti, la propunerea sefului organizatiei din Maramures. Liderii social-democrati au stabilit in sedinta CEx.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul minstru al Sanatatii in Guvernul Dancila, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa o decizie luata, in aceasta seara.

Sorina Pintea - suspendata din PSD

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a fost scoasa din arest, marti seara, pentru un nou consult medical. Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat marti ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, arestata preventiv pentru luare de mita, este suspendata din PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )