Libnet.ro
UNICEF

21:30

Olguta Vasilescu, despre noua Lege a pensiilor: Patronii risca PUSCARIA daca nu vireaza contributiile angajatilor. Ministrul NU SPUNE NIMIC despre companiile de STAT care nu platesc aceste contributii

B1 B1,
Olguta Vasilescu, despre noua Lege a pensiilor: Patronii risca PUSCARIA daca nu vireaza contributiile angajatilor. Ministrul NU SPUNE NIMIC despre companiile de STAT care nu platesc aceste contributii

Lia Olguta Vasilescu anunta modificari importante la noua Lege a pensiilor. Ministrul Muncii a declarat, joi seara, ca au fost introduse mai multe amendamente in proiectul de act normativ, care va intra in. continuă pe B1

Olguta Vasilescu, despre demiterea lui Tudorel Toader: Suntem intr-un proces de evaluare. in anumite zone se simte nevoie de schimbare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi seara ca nu a auzit vreo discutie in Guvern sau in interiorul PSD despre remanierea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, din Executivul.

Olguta Vasilescu, despre motivele demisiei lui Valentin Popa: Cand vii cu o OUG cu 3 saptamani inainte de inceperea scolii, bulveresezi invatamantul

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pare sa stie de ce a demisionat Valentin Popa de la conducerea Ministerului Educatiei. Vasilescu a afirmat, joi seara, ca ordonanta de urgenta care a dus, in cele din .

Cele 12 capcane din noua lege a pensiilor

Anuntata cu surle si trambite toata vara, supusa deja dezbaterii publice si discutata cu sindicatele, noua lege a pensiilor schimba radical modul de calcul al veniturilor celor care ies din campul muncii.

Noua lege a pensiilor va fi modificata. Sindicate: Nu e normal sa penalizezi angajatul pentru ca nu i-a platit taxele angajatorul

Noua lege a pensiilor va fi amendata de sindicate, avand in vedere ca incalca o multitudine de drepturi ale actualilor angajati in momentul in care acestia vor iesi la pensie.

Ministrul Muncii anunta modificari de ULTIMA ORA la Legea pensiilor: Patronii vor face PUSCARIE daca nu...

Lia Olguta Vasilescu anunta modificari importante la noua Lege a pensiilor. Ministrul Muncii a declarat, joi seara, ca au fost introduse mai multe amendamente in proiectul de act normativ, care va intra in.

Ce trebuie sa stie romanii despre noua lege a insolventei

Guvernul a aprobat in sedinta de joi un set de reglementari care sa faca mai eficienta procedura insolventei. Modificarile au rolul de a stopa unele practici abuzive, precum insolventele repetate, in.

BOMBA din noua lege a pensiilor: Vezi AICI cati bani pierzi din aceasta toamna... Situatia e ingrijoratoare...

Noua lege a pensiilor lasa nerezolvata problema cumularii pensiilor speciale cu cea publica. Daca pensionarii de rand vor fi obligati, in continuare, sa opteze pentru o singura categorie de pensie, senatorii.

Lia Olguta Vasilescu, dezvaluiri despre cum a fost filata: Patru masini si 12 oameni ma urmareau!

Lia Olguta Vasilescu a vorbit luni seara la Sinteza zilei despre cum a fost filata. Ministrul Muncii sustine ca a fost interceptat o perioada indelungata intr-un dosar in care nu avea nicio.

Cum incearca Olguta Vasilescu sa ii pacaleasca inca o data pe romani: Lucram la un OUG prin care sa creasca salariul minim la 2.050 de lei, din ianuarie 2019

Lia Olguta Vasilescu a vorbit, luni seara, despre cresterea salariului minim. Ministrul Muncii a afirmat ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro. Dupa ce vom finaliza acest ciclu de.

Olguta Vasilescu se plange ca a fost FILATA ani de zile: Cu cat au costat interceptarile, cate scoli as fi putut construi in Craiova?

Lia Olguta Vasilescu a vorbit luni despre cum a fost filata. Ministrul Muncii a afirmat ca este convinsa ca este interceptata in continuare, acuzand ca a fost interceptata in mai multe dosare in perioada.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )