Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce trebuie sa stie romanii despre noua lege a insolventei

Antena3 Antena3,
Ce trebuie sa stie romanii despre noua lege a insolventei

Guvernul a aprobat in sedinta de joi un set de reglementari care sa faca mai eficienta procedura insolventei. Modificarile au rolul de a stopa unele practici abuzive, precum insolventele repetate, in. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, despre noua Lege a pensiilor: Patronii risca PUSCARIA daca nu vireaza contributiile angajatilor. Ministrul NU SPUNE NIMIC despre companiile de STAT care nu platesc aceste contributii

Lia Olguta Vasilescu anunta modificari importante la noua Lege a pensiilor. Ministrul Muncii a declarat, joi seara, ca au fost introduse mai multe amendamente in proiectul de act normativ, care va intra in.

Cele 12 capcane din noua lege a pensiilor

Anuntata cu surle si trambite toata vara, supusa deja dezbaterii publice si discutata cu sindicatele, noua lege a pensiilor schimba radical modul de calcul al veniturilor celor care ies din campul muncii.

Noua lege a pensiilor va fi modificata. Sindicate: Nu e normal sa penalizezi angajatul pentru ca nu i-a platit taxele angajatorul

Noua lege a pensiilor va fi amendata de sindicate, avand in vedere ca incalca o multitudine de drepturi ale actualilor angajati in momentul in care acestia vor iesi la pensie.

BOMBA din noua lege a pensiilor: Vezi AICI cati bani pierzi din aceasta toamna... Situatia e ingrijoratoare...

Noua lege a pensiilor lasa nerezolvata problema cumularii pensiilor speciale cu cea publica. Daca pensionarii de rand vor fi obligati, in continuare, sa opteze pentru o singura categorie de pensie, senatorii.

Primele informatii despre noua taxa auto! Soferii ar putea fi taxati de doua, incepand de anul viitor

Au aparut primele informatii despre noua taxa auto! Soferii ar putea fi taxati de doua ori, incepand de anul viitor. Prima oara la inmatriculare, in functie de capacitatea cilindrica a masinii. A doua.

Noua lege privind statutul magistratilor risca sa blocheze instantele

Noua forma a legii privind statutul magistratilor, pe care Klaus Iohannis este nevoit s-o promulge dupa ce Curtea Constitutionala i-a respins sesizarea, ar putea bloca activitatea instantelor.

Consultare nationala la Sinteza zilei. Ce cred romanii despre referendumul pentru familie

in satul Mariuta din judetul Calarasi oamenii nu stiu prea multe despre referendumul pentru familie. N-am auzit, noi suntem cu treaba. Nu stam sa ne uitam la televizor, spune o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )