Libnet.ro
UNICEF

16:15

Oligarhii, bancile si companiile din Rusia au datorii externe de peste 700 miliarde de dolari

Adevărul Adevărul,
Oligarhii, bancile si companiile din Rusia au datorii externe de peste 700 miliarde de dolari

Oligarhii, bancile si companiile din Rusia s-au imprumutat masiv in ultimii ani in afara tarii, datoria externa totala depasind 700 miliarde dolari la sfarsitul anului trecut, potrivit datelor bancii centrale ruse, care evidentiaza riscurile unor sanctiuni mai dure in contextul crizei ucrainene. continuă pe Adevărul

Companiile si bancile rusesti au datorii de peste 700 miliarde de dolari.

Datoria externa a companiilor, bancilor si oligarhilor din Rusia a depasit 700 de miliarde de dolari la sfarsitul anului trecut, arata datele bancii centrale ruse, conform CNN, relateaza Mediafax. Fata de finele anului 2011, soldul datoriei externe a crescut cu aproape 200 de miliarde de dolari. Citeste si: Casa Alba: Cei ce investesc in companii rusesti, informati asupra riscurilor Chiar in aceasta saptamana, marcata de anexarea Crimeei de catre Rusia, compania miniera Metalloinvest a .

Procesul a inceput. Masura implementata de autoritatile din Rusia in Crimeea

Autoritatile din Rusia au inceput sa elibereze pasapoarte rusesti in Crimeea dupa alipirea acestei peninsule ucrainene la Rusia, relateaza AFP. Procesul a inceput. Am livrat deja o parte din pasapoarte.

Un ziarist din Rusia, anchetat dupa ce i-a cerut lui Vladimir Putin sa trimita fortele armate pentru a proteja populatia de functionarii corupti

O ancheta a fost deschisa impotriva unui ziarist din Rusia care i-a cerut in gluma presedintelui Vladimir Putin sa trimita fortele armate in regiunea sa pentru a proteja populatia locala de functionarii corupti, scrie AFP.

Vladimir Putin informeaza oficial Parlamentul de cererea Crimeei de a face parte din Rusia. Liderul de Kremlin se arata gata sa ratifice un astfel de acord

Presedintele rus Vladimir Putin a informat oficial Parlamentul de la Moscova de cerea Crimeei de a face parte din Rusia, prima etapa legislativa necesara pentru a putea incorpora peninsula in federatie, a anuntat marti Kremlinul citat de AFP. Liderul de la Kremlin a declarat oficial ca este gata sa ratifice un acord care sa prevada aceasta modificare a statului.

Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia.

Ucraina si-a rechemat luni ambasadorul de la Moscova, in urma referendumului organizat duminica in peninsula separatista Crimeea care a aprobat alipirea acesteia la Rusia, relateaza Mediafax. Tinand cont de situatia cu privire la Crimeea si de necesitatea de a discuta anumite aspecte internationale ale crizei, Ucraina isi recheama pentru consultari ambasadorul in Rusia, Volodimir Elcenko, a anuntat Ministerul ucrainean de Externe intr-un comunicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )